FETÖ Toplantılarında SİVAS POSTASI Konuşulmuş!

FETÖ Toplantılarında SİVAS POSTASI Konuşulmuş!

SİVAS´ta, Sivas Postası Gazetesi haricindeki bütün kamu kurum ve kuruluşlarının tamamında etkin olan FETÖ ihanet yapılanmasının, SİVAS POSTASI´na el atıp dizayn etmeye büyük uğraş verdiği lakin, GAZETE ekibinin buna fırsat vermediği bilinirken, kendilerin

 

Geçtiğimiz ay SİVAS´taki FETÖ yapılanmasını, ?SER İMAM, GÖLGE İMAM, REHBER VE İL İMAMI? başlıkları altında ilk defa kamuoyu gündemine getiren SİVAS POSTASI GAZETESİ, FETÖ ihanet şebekesinin pek çok oyunu hakkında kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyor.

17- 25 Aralık öncesi bürokrasideki FETÖ yapılanmasını deşifre eden SİVAS POSTASI GAZETESİ, özellikle PARALEL YAPI´nın arsa oyunlarını da kamuoyu gündemine taşımıştı.

SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin edindiği bilgiler ise yenilir yutulur cinsten değil. FETÖ Gölge İmam´ın KIZILIRMAK PANSİYONU´ndaki? kabul odasında birkaç hafta SİVAS POSTASI GAZETESİ hakkında görüş alış verişi yaptığı bilgileri edinildi. Özellikle sonsuz yetisi buluna GÖLGE İMAM´ın Kızılırmak Pansiyonu´nda İl İmamını SİVAS POSTASI GAZETESİ hakkında fırçaladığı bilgilerine ulaşıldı.

?Bu gazetenin yayınlarından HİZMET HAREKETİ hoşnut değil, ne edip edin bu Gazeteyi durdurun? diye talimat verdiği ve buna mukabil İL İMAMIN´ndan detaylı bir rapor istediği iddia edilmekte.

Sonsuz yetkili ve İl Bütçesinde örtülü ödeneği olan GÖLGE İMAM´ın, ?PARALEL YAPI? diye haber yapan SİVAS POSTASI´nın masaya yatırılarak çözüm bulunması hususunda ANKARA bağlamlı ataklarda da bulunduğu iddia edilmekte.

SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin yayınlarının sonlandırılması hususunda dönemin Vali Yardımcılarından birinden de görüş istendiği ve o Vali Yardımcısının,? bu gazete serseri mayın gibi bunları zapdedemyiz? diye görüş bildirdiği ve bu görüş üzerine Gölge İMAM´ın o Vali Yardımcısını fırçalayarak ?Siz ne güne duruyorsunuz? diye azarladığı haber merkezimize gelen bilgi ve iddialar arasında.

Ayrıca SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin yönetim ve yazar kadrosu hakkında da GÖLGE İMAM´a izahat verildiği bilgileri edinildi.

Sivas Postası Gazetesi´nin ?PARALEL YAPI? ile ilgili kupürlerini özel olarak arşivleyen FETÖ İMAMLARINDAN Üniversite İmamı Veysel TKAÇ´ın, dönemin GÖLGE İMAM´ına KIZILIRMAK PANSİYONU´nda bilgi verdiği ve bu Gazetenin ?HİZMET DÜŞMANI? olduğunu vurguladığı belirtilmekte.

Gazete yöneticileri hakkında da detaylı bir çalışma yapan FETÖ mensuplarının, GAZETENİN tavizsiz tutumundan dolayı gazeteye sızamadıkları ve yayınlarını ?ADLİYE VE EMNİYETTEKİ? kendi müntesipleri yolu ile engellemeye çalıştıkları iddia edilmekte.

Özellikle bazı arsaların PARALEL YAPI´ya aktarımının gündeme getiren SİVAS POSTASI´nın haberlerinin bardağı taşıran son damla olduğu FETÖ mensuplarınca dile getirilirken, 2014 yılında görevlendirilen Okul Müdürü ve Müdür Yardımcısı listesinin ?EĞİTİMCİLER DERNEĞİ? içerisindeki Veysel TIKAÇ Başkanlığındaki komisyon tarafından onay verilmesi ve listenin SİVAS POSTASI´na sızdırılmasının da FETÖ üyeleri içinde şok etkisi oluşturduğu ve bunu sızdıran Köstebeği uzun süre araştırdıkları bilgilerine ulaşıldı.

Türk EĞİTİM SEN ve Eğitim Bir Sen´e sızma girişimini beceren FETÖ´nün, 5 tane yazarı da SİVAS POSTASI GAZETESİ´ne kanalize ettiği lakin, SİVAS POSTASI GAZETESİ yönetiminin bu isimlere yazı yazdırmayarak onları deşifre ettiği bilgileri edinildi.

2014 Okul İdarecileri görevlendirmelerinde Devletin Eğitimini baltalamak ve kaosa neden olmak için FETÖ mensubu olmayan lakin iyi bir alan çalışması ile ?vasıfsız niteliksiz? insanların görevlendirilmesinde yoğun çaba harcayan FETÖ yapısının, bu oyununu kamuoyu gündemine getiren SİVAS POSTASI´nı itibarsızlaştırmak için kulis yaptığı hatta bu kulkis çalışmasında da siyasi figürleri kullandığı bilgilerine ulaşıldı.

Bir diğer husus ise FETÖ´nün Sivas ilçelerinden SUŞEHRİ, KANGAL ve ŞARKIŞLA´ya özel önem verdiği özellikle buradaki yurt ve dersane arsalarını siyasi isimlerle haletlikleri vurgulanmakta.