FETÖ AĞABEYLERİ BİR BİR TESPİT EDİLİYOR!

FETÖ AĞABEYLERİ BİR BİR TESPİT EDİLİYOR!

KAYMAKAMLAR ile ilgili soruşturma derinleşiyor. Kaymakam, Vali Yardımcısı ve Hukuk Müşaviri olmak üzere 58 kişi açığa alındı. Şüpheli sayısının ise 159 olduğu bilgileri geliyor.

SPHM

TÜRKİYE ve SİVAS Kaymakamlar operasyonunu konuşuyor.2016 yılında TOKAT BAŞSAVCISININ başlattığı ve bir FETÖ imamının itirafı baz alınarak yürütülen incelemenin 4 yıl aradan sonra yeniden gündeme alınması devletin bu işin üzerine ciddiyetle gitme kararı aldığının da bir göstergesi olduğu bilgileri geliyor.

ANKESÖRLÜ hat havuzunun esas alındığı vurgulanırken, pek çok MİA’nin telefonlarının dijital incelemesinin yapılacağı belirtiliyor.

 “99'uncu dönem kaymakamları imamı ‘Faruk' kod adlı öğretmen M.G.'nin bu dönemde 60 kaymakamdan 55'inin FETÖ ile iltisaklı olduğunu” söylediği… Soruşturma kapsamında 100, 101 ve 102'nci dönem kaymakamlarından gözaltına alınan 84 isimden 44'ünün tutuklandığını biliniyor.

Yeniden bu dosyanın açılması olumlu bulunurken, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN tarafından da özellikle takip edildiği haberleri geliyor.



Anahtar Kelimeler: AĞABEYLERİ TESPİT EDİLİYOR!