Göreve İadesi Bekleniyor

Göreve İadesi Bekleniyor

Görev yaptığı her ilde FETÖ´nün ihanet ocakları olan eğitim kurumlarına göz açtırmayan, Maarif Müfettişi Selim ALTINKAYA´nın, İHRAÇ edilmesi SİVAS´ta konuşulmaya devam ediyor. Ortaokul yıllarından itibaren sağlam duruşlu bir eğitimci olan ALTINKAYA´ya yap

 

Şanlıurfa´da görev yapan Sivaslı Maarif Müfettişi Selim ALTINKAYA´nın son KHK ile ihraç edilmesi sıcaklığını koruyor. FETÖ zihniyetine düşman olan ve FETÖ düşünce dünyası ile uzaktan yakına bir ilgisi bulunmayan, hatta yaklaşık 20 yıldır bu yapının ihanete amade olduğunu yüksek sesle dile getiren hemşehrimiz ALTINKAYA´nın, sağlam duruşu nedeniyle harcandığı iddia ediliyor.

MANİSA ve ŞANLIURFA´ daki görevi esnasında FETÖ okullarının kursa dönüşmesini engellemesinin, FETÖ imamlarını rahatsız ettiği ve kripto adamları ile Selim ALTINKAYA´ya kumpas kurdukları belirtiliyor.

ŞARKIŞLA doğumlu olan ve aile yapısı ile MİLLİ GÖRÜŞ geleneğinden gelen, ortaokul yıllarından itibaren Milli Gençlik Vakfı evlerinde kalan ALTINKAYA´nın neden ihraç edildiği ise tam bir muamma olarak duruyor?

Sivaslılar, kendi içimizde yetişen duruşu belli olan insanların kurban verilmemesi gerektiğini dile getiriyorlar.

Altınkaya´nın bütün emniyet raporlarının temiz olduğu resmi olarak bilinirken, hakkaniyet ve adalet gereği göreve tekrar iade edilmesi bekleniyor.

Hemşehrimiz Bakan İsmet YILMAZ´ın yapılan bu yanlışı araştırıp düzelteceği kamauoyunda arzulanıyor.



Anahtar Kelimeler: FETÖ Açtırmadı İHRAÇ oldu
murat önk
29.05.2017 03:37:24
haberi yeni gördüm. SELİM hocayı şahsen tanırım. haberde söylenenler tamamen doğru. milli görüş geleneğinden gelen biridir. Asla o hainlerle aynı tarafta olacak biri değildir. Çok üzüldüm. Bu hatadan dönülmelidir

Davut Doğrucu
15.06.2017 09:50:26
Selim Altınkaya ihraç edildi. Refah Partisi döneminde çok ama çok koyu Refahlı, Ak Partiyle beraber Tayyip Beye canını feda edecek kadar Tayyip Bey sevgisi olan Ak Partili bir arkadaşım. Bu arkadaşın açığa alınma sürecini başlatan ve bu konuda karar sürecinde olanların kripto FETÖ olduğundan kuvvetle şüphem var. Çünkü bu arkadaşı 2000 yılından beri yakından tanıyorum ve meslektaşız daha FETÖ bilinmiyorken bu arkadaş malum lanetli şahsa her yerde FETTOŞ diye hakaret ederdi. Müfettiş olarak FETÖ´nün dersane ve okullarının 15 Temmuz öncesinde Manisa´da kapatılma dosyalarını zevkle yapan bir arkadaşımız. Bu arkadaşın tez elden görevine dönmesi yetmez bunu açığa alan mekanizmayı çözmek çok önem arzediyor diye düşünüyorum. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır hükmü gereğince her yerde bu yazdıklarımı dillendiriyorum. Allah´a emanet olunuz.