Tarih: 07.01.2019 22:17

Fikir Bizden, Zikir Sizden

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

Poşetlerin paralı olması medeni ve modern bir toplum için olumlu bulunuyor. Bahçelerin, dağların, ovaların adeta poşet tarlasına dönülmesinin de bu vesileyle önüne geçilmeye başlandığı görülüyor.

Poşetlerin 25 kuruş olmasını eleştiren vatandaşlar, bunun daha alt bir sınıra çekilmesi gerektiğini de ara ara dile getiriyorlar.

Poşetlerin üzerinde market veya alış veriş merkezi resminin olması da tepki çekiyor. Pek çok duyarlı insan ?hem para ile poşet alacağız hem de o firma bize para ile kendi reklam poşetini satacak?  diye eleştiriyorlar..

Bu eleştiriler ve poşet tartışmasını SİVAS´ın menfaatine dönüştüren SİVAS POSTASI, sosyal sorumluluk bilinçli bir düşüncenin YETKİLİLER tarafından enine boyuna düşünülerek hayata geçirilmesini bekliyor.

Poşetlerin üzerine SİVAS´ın kültürel değerlerinin resminin basılması durumunda az da olsa kültürel bilinçlenme ve bilgilenmeye kapı aralayacağı belirtiliyor.

YILDIZ DAĞI, AŞIK VEYSEL, ÇERMİKLER, Mani ve Türküler gibi kısa yazı ve fotolar ile kültürel bir akışın yaşatılabileceği öngörülüyor.

Esnaf Odaları, STSO başta olmak üzere STK ların da devreye girerek TÜRKİYE´ye örnek hoş bir girişimin hayata geçirilmesinin pekala mümkün olduğu belirtiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —