FİKİRLERİMİZ İKTİDARDA

FİKİRLERİMİZ İKTİDARDA

Sivas POSTASI gazetesinin ürettiği fikirler bir bir gerçekleşiyor. Sivas için üretilen projeler, yüzyıllık bir sürecin hayatiyet kazanması olarak kamuoyu tarafından taktir ediliyor.

 

Yayın hayatına başladığı günden bu yana protest bir söylem geliştirerek şehrin sorunlarını masaya yatıran Sivas Postası düşünce ekibi, yeni fikir hamleleri ile Sivas´ın önüne ışık tutmaya devam ediyor.

Hantal yerel basın anlayışı dışında kalıp, fikir ve yorumları ile en çok takip edilen ve en çok ilgi gören gazetemizin geliştirdiği fikirler, hemen hemen bütün herkes tarafından örnek alınıyor.

?Valim su içti, Başkanım çay içti? türü haber mantığını reddeden ve bu minvalde okul gazeteciliği ötesine geçemeyen şehir basınının duruşunun, Sivas´a bir şey katamayacağı bilinciyle yeni bir duruş ve irdeleme ortaya koyan gazetemiz, yarına dair önemli çıkarımlar sunması ile gündemden düşmüyor.

Sivas´ın çok önemli değerlerinden biri olan Kızılırmak hakkında entelektüel düşünce geliştiren yazı ailemiz, an itibariyle Kızılırmak Projesinin herkes tarafından kabul görmesi ile memnuniyet içinde.

Bütün adayların Kızılırmak ile ilgili düşünce belirtmesinin çok önemli olduğunu dile getiren Sivaslılar, Sivas Postası´nın bunda çok emeği olduğunu ifade ediyorlar.

Sivas Kalesi´nin içler acısı halini de sıkça gündeme alan Sivas Postası, burada Kale Evleri ile ilgili bir düşüncenin de savunucuları arasında yer alıyor.

Turgut Cansever´in Kale Evleri fikrinin ete kemiğe büründürülmesi hususunda fikri hareket oluşturan gazetemiz, gelecekte burası ile ilgili önemli çalışmalar yapılması hususunda kamuoyu oluşturmaya devam ediyor.

Mini Sivas, Gök Evi, Yıldız Dağı Projesi, Sivas Bilim Merkezi, Kale Evleri Projesi, Şehir Müzesi gibi entelektüel derinliği olan konularla ilgili Sivas´ta önemli bir kamuoyu oluşturan gazetemizin bu fikirlerinin örnek alınmasının Sivas adına ümit verici olduğu dile getiriliyor. 



ahmet mert
18.11.2013 13:30:28
hepsini anladıkta mini sivas ne yaa:)) sivasın ve sivaslının en buyuk sorunu herkesin herseyı bılmesı sizinde masallah bilmediğiğniz bisey yok

ayaz
18.11.2013 12:57:48
oncelikle sivas postasina bu haberinden dolayi tesekkur ediyorum. sivasin gercektende artik park bahceye degil kalkinmaya bir kultur ve sanayi kenti olmaya ihtiyaci var. bunu saglayabilecek aday olarakta dedeyi goruyorum ve destekliyorum.. saygilar...

Efe
9.07.2020 14:12:40
İyisiniz hassınızda, birde size gönderdigimiz haberleri dikkate alsaniz. Bize ulaşın kısmından mail atıyoruz kurumlarla ilgili özel haberler paylaşıyoruz. Hadi diger gazeteler yayınlamaktan korkuyoda siz herkes hakkında haber paylaşabiliyorsunuz. Lütfen mesajları dikkate alın. Teşekkürler...