Tarih: 08.11.2014 09:09

Gaz Devletten, Laf Pala`dan

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan İsmet Yılmaz’ın hatrı ile Zara’da seçimi alan Pala, İl Genel Meclisindeki konuşmasında, devletin rutin Doğalgaz ve Toki yatırımlarını kendi yaptırıyormuşçasına anlattı. Beyaz Masa gibi her yerde olan bir uygulamayı diline dolayıp, her vatandaşın 24 saat kendisine ulaşabildiğini dile getirmesi ise komik bulundu.

 Zara Belediye Başkanı Ahmet Pala seçilmesi ardından aylar geçmesine rağmen Zaralılar’ın beklediği sıçramayı gerçekleştiremediği için Zaralı yerel siyasilerden eleştiriler almaya devam ediyor.

Geçmişte İl Genel Meclisi toplantılarında, kameraları görünce BBP Meclis Üyesi Aytekin KULMAÇ ile tartışmaya tutuşması ile bilinen Ahmet PALA’nın Cumhurbaşkanı ERDOĞAN ve Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ’ın hatrı ile seçimi aldığını dile getiren Zaralılar, Ahmet PALA’nın esnaf kökenli olduğunu ve halkın sorunlarını iyi bilen biri olarak iyi bir hazırlık yapmadan başkanlık koltuğuna oturduğunu dile getiriyorlar.

Doğalgazın ilçelere de gelmesi yönündeki çalışmaları kendi çalışmasıymış gibi açıklayan ve de üstüne üstlük Toki yatırımlarının da kendi icraatı gibi dile getiren Ahmet PALA’nın sadece beyaz masa eksenli somut icraat öne sürmesi gözlerden kaçmadı.

Zara gibi hareketli bir ilçeyi rutine bağladığı yönünde sert eleştiriler alan Ahmet PALA’nın, bu eleştirileri gidermek için İl Genel Meclisinde konuşma gereği duyduğu yorumları yapıldı.

İl Genel Meclisinin yakından tanıdığı ve özellikle televizyon tutkusu ikisinin de en yüksekte olması ile bilinen Ahmet Pala ve Aytekin Kulmaç’ın, renkli cam hassasiyetlerinin gitmediği gözlemleniyor.

İl Genel Meclisi konuşmasında iştahlıca icraatlarını anlatmayı planlayan Pala’nın devlet yatırımları haricinde ortaya bir şey koyamaması ise dikkatlerden kaçmadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —