Gelene Alkış, Gidene Alkış!

Gelene Alkış, Gidene Alkış!

Mahallelerin sorunları ile ilgilenip onu yerine getirme ile görevli muhtarların, hemen hemen her davette boy gösterdikleri biliniyor. Bir zamanlar Belediye Başkanı olan Doğan ÜRGÜP´e adeta ?Padişahım çok yaşa? diye nara atan muhtarların şimdi de Başkan AY

 

Şehrimiz muhtarlarının şaka dergilerine konu olabilecek esprili toplantıları devam ediyor. Sıcak Çermik´te toplantı ve yemek akabinde sıcak sulara girerek Sivas tabiriyle suya ?tuman? muhtar camiası, renkli görüntülere konu oluyorlar.

Her belediye başkanı ile iyi geçinip, genelde o Başkana sitayiş dizen bir cümle muhtar yöneticilerimizin, özellikle kahvaltılı ve yemekli toplantıları çok sevdikleri kamuoyunda biliniyor.

Muhtarların pek çoğunun yemekli ve kahvaltılı toplantılarda sessiz sessiz oturup eleştiride bulunmadıkları gözlemleniyor.

Şehir adına Don Kişot varı bir eleştiri içinde olmak yerine genelde hediye alıp hediye vermekle kendilerini konumlandıran muhtar cemaatinin, SİVAS için eleştirile bir duruşu neden sergilemedikleri merak ediliyor.

Belediye Başkanlarının  da her fırsatta muhtarları yanlarına alarak Paşabahçe Kütük ev ve Sıcak Çermik´te boy gösterme uğraşlarının karikatür dergilerine ilerde konu olabileceği yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: Gelene Alkış Gidene Alkış
tolga
1.06.2016 00:25:08
başka şehirlerde göremezsin bu komediyi kendileri çalıyor kendileri oynuyorlar halktan kopuklar, muhtarların yapısı belli çoğu ilkokul mezunu ve çoğu insan muhtarını dahi tanımaz, gerçek muhtar talep eder, eleştirir, takipçidir , şakşakla uğraşmaz üç beş oyla hadi muhtarsın, sonuç bu::)))

duran koç
21.06.2016 12:12:03
tolga bey bizim terbiyemiz tiken veya taş atana gül atmaktır.Muhtarlar derneğiyle irtibat kurmadan Türki´yedeki itibarımızı bilmeden,kurumlarla ne konuştuğumuzu duymadan işkembeden lay söylemeyi yazı yazmayı herkes becerir.Kalitesini ortaya döker.Temennim sorunlar konuşarak paylaşılır.İftira atarak değil....