Genç Gitti, Türk Geldi

Genç Gitti, Türk Geldi

Belediyelerin hassas karnı olan İMAR MÜDÜRLÜKLERİNİN göz önünde olduğu biliniyor. Sivas BELEDİYESİ´nde imar müdürlüğünde ise bir değişim yaşandı. İmar Müdürü Erol GENÇ´in yerine Haydar TÜRK getirildi.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS BELESİYESİ´nde İMAR MÜDÜRÜ değişimi yaşandı. İmar Müdürü olan EROL GENÇ´in yerine Mimar Haydar TÜRK atandı.

İtiraz mekanizmasının pek işlemediği belediyelerin adeta kalbinin attığı imarda, yeni müdürün şehrin imar vizyonunu nasıl ele alacağı merakla bekleniyor.

Özellikle SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin ara ara gündeme getirdiği, ?KISMI İMAR REVİZYONLARININ? yeni imar müdürü zamanında da yapılıp yapılmayacağı merak konusu.

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın geçtiğimiz gün yaptığı ?şehirlerin ruhu olmalı? açıklamasına SİVAS BELEDİYESİ´nin nasıl bakacağı, kentleşme ve betonlaşma sarmalından çıkıp çıkamayacağı ise ayrı bir konu olarak kenarda bekliyor.

Şahsi ?rantlar? değil halkın menfaati yönünde Belediye imarının bir ufuk geliştirmesinin kamu yararına ve elzem olduğu yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: Genç Gitti Türk Geldi
cem
15.11.2017 00:00:40
erol genc yeterince halkı üzdü konuşmasını bilmeyen bir şahısdır gelen haydar türk arkadaşımıza allah yardım etsin erol beyin hatalarını düzeltemek kolay değil

fevzi
15.11.2017 23:38:40
erol güle güle sana kalmadı kardeşim fuar alnında yaptığın yanlış halk unutmadı kulakların boll boll cınlar