GEREKÇESİ NE?

GEREKÇESİ NE?

ŞEHİR yönetiminin yıllardır belli insanlar arasında adete voleybol maçı gibi sırayla taksim edilmesine bir yenisi daha eklendi.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS son günlerde yapılan bir atamayı konuşuyor. Şehrin yönetim  aşaması adeta top çevirir gibi belli insanlar arasında dönerken, VALİLİK ÖZEL kalemde görevli, akabinde de  ÖZEL BİR KOLEJDE görev alan ÇETİN ÖZDEMİR’in, son olarak BİLİM TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü olarak atanması eleştiri alıyor.

Basın konusunda nasıl bir birikimi olduğu kamuoyu tarafından bilinmezken, atama şekli ve içeriği de ayrıca merak ediliyor.

Atama şekli biran önce kamuoyuna izah edilmeyi beklerken, bu atama arkasındaki ismin de yine Vekil SEMİHA EKİNCİ olduğu iddia ediliyor.

Pek çok atama ve görevlendirilen isimlerin arkasında SEMİHA EKİNCİ’nin olduğu artık kamuoyunda oturmuşken, EKİNCİ’ye bu konu sorulduğunda ise “benim bilgim yok” dediği ifade ediliyor.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü olarak göreve atanan ÖZDEMİR’in hangi kriter ile atandığı ve referansının kimler olduğunun  bir an önce izah edilmesi bekleniyor.

Pek çok isme referans olduğu iddia edilen V ekil EKİNCİ’nin “ehliyet, liyakat, donanım ve işinin ehli” olma evrensel normlarını dikkate alıp almadığı ise merak ediliyor.



Anahtar Kelimeler: GEREKÇESİ ?