Tarih: 22.06.2017 22:59

Gez Dünyayı Gör ZARA´yı

Facebook Twitter Linked-in

 

SİVAS´ın TBMM´deki en aktif vekillerinden biri olan aynı zamanda kilit komisyonların da başkanı olan hemşehrimiz Mehmet Habip SOLUK, her Ramazan ailesi ile birlikte geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini bu sene de verdi.

TBMM´yi temsilen birkaç gündür BÜRÜKSEL´de bir takım toplantılara katılan Habip SOLUK, ayağının tozuyla ZARA´ya gelip iftar programını icra etmesi takdir edildi.

SOLUK´u yakından tanıyan dostları yanı sıra Zaralılar da yemeğe iştirak ettiler. Yemek akabinde kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan Mehmet Habip SOLUK, ?ülkemizin kıymetini bilelim, kardeşliğimizi pekiştirip birlik beraberliğimizi bozmayalım dedi.

ZARA merkezde verilen iftar davetine Sivas Valisi Davut GÜL, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İRCAL, Vali Yardımcısı Can AKSOY, Türk Ulaşım Sen İl Temsilcisi Nurullah ALBAYRAK, Türkiye Kamusen İl Temsilcisi Güner AKAY, Eski Bakan Musa DEMİRCİ,Zara Eski Belediye Başkanı Aydın KURT,Ak Partili siyasiler ve İlçe Kaymakamları başta olmak üzere pek çok davetli katıldı.

Konukları ile tek tek özel olarak ilgilenen Habip SOLUK, iftar programı sonrasın da SİVAS´tan gelen konuklarını da tekrar uğurlayarak davete icap etmelerinden dolayı SOLUK ailesi adına mutluluk duyduğunu belirtti.

SİVAS´tan iftar programına iştirak etmek için ZARA´ya gidenlerin, kısa bir fırsat aralığında ZARALILAR ile de hasbihal ettikleri ve ZARA misafirperverliğinden dolayı da Zaralılara teşekkür ettikleri gözlemlendi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —