Tarih: 21.02.2019 17:01

Masraflar KİMDEN?

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS POSTASI HABER MERKEZİ´nin ulaştığı bilgilere göre SİVAS BELEDİYESİ Birim Müdürleri ve Meclis Üyelerinden oluşan bir gurubun BATUM ve AZERBAYCAN´a gittiği öğrenildi.

Kamuoyu ile paylaşılmayan gezinin, içeriği ise merak ediliyor. Belediyeden böyle kalabalık bir ekibin yurt dışına gittiği aileleri haricinde kimse tarafından bilinmememesi ise şaşırtıcı bulundu. 

Geziye gidenlerin kendi ceplerinden mi yoksa BELEDİYE bütçesinden mi gittikleri ise esas merak edilen konuların başında geliyor.

Bir otobüs insanın mutlu mesut gezileri sürerken, SİVAS Halkının  geçim sıkıntısı içinde olduğu ifade edilirken, gezi sonrasında yapılan harcamaların makbuzlarının kamuoyuna ibraz edilmesi bekleniyor.

Kendi ceplerinden değil de Belediyenin yani halkın cebinden gitmeleri durumunda bunun, şu kriz ortamında etik olup olmadığının, VİCDAN muhasebesinin yapılıp yapılmayacağı ise ayrıca merak ediliyor.

Seçime sokulmayan Başkan AYDIN´ın gider ayak bir kıyak çekerek, bir otobüs insanı yurt dışına göndererek mutlu etmeye çalıştığı yorumları yapılıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —