Gölgede Kalanın Gölgesi Olmaz!

Gölgede Kalanın Gölgesi Olmaz!

Sanırız ki Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Mehmet Kul da Rektörlük süresini böyle dolduracak. Nezaket ziyaretleri, ara sıra tepkilere karşı açıklama? Sanırız devasa Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız´ı takip ediyorsunuz. Bizden uyar

Öğretim Üyesi istiyorsanız bunu bulmak zor değil. Büyük üniversitelerdeki büyük hocalara dersiniz gerekli yönlendirmeyi yaparlar. Memurlar Net´e reklam vermenize gerek yok. Bilim adamı istiyorsanız bilim adamı ne aranmakla bulunur ne de böyle komik bir tarz ve yöntemle Memurlar Net´te bulunur. Bilim adamını ve Öğretim üyesini Memurlar Net´te arayacağınıza size gelen ve müracaat eden milletin evlatlarına sahip çıkın.  Milletin evlatlarına sahip çıkın. Hani yanıbaşınızda devasa Cumhuriyet Üniversitesi vardı? O size yeterdi?

Akıl Hocanız Cumhuriyet Üniversitesi olduğu müddetçe vizyon, ilke ve kurumsallaşma bağlamında çok konuşulacaksınız.

Şu an Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi adına Sivas´ta ne var? Yerleşke projenizi görelim. Nereye nasıl bir şey yapılacak bilelim.

Sivas Meslek Yüksekokulu olarak 1 adet akademik ilan vermişsiniz. Size müracaat eden insanlara yüksek lisansla eğitim-öğretime başlayacağınızı lisans ve önlisans öğrencisi almayacağınızı, bu yüzden eleman ihtiyacı olmadığını söylüyordunuz? Ne oldu da Sivas MYO adına ilana çıkmışsınız.

              Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 

Sivas

Meslek

Yüksekokulu

Motorlu Araçlar ve

Ulaştırma Teknolojileri

Bölümü Uçak

Teknolojisi Programı

Öğretim

Görevlisi

(Ders

verecek)

   

Bilgisayar Bilimi alanında yüksek

lisans derecesine sahip olmak.

Algoritma dizaynı ve analizi,

yazılım dizaynı ve analizi, yazılım

güvenliği ve gömülü sistemler

alanında çalışmış olmak.

 Sanırız ki Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Mehmet Kul da Rektörlük süresini böyle dolduracak. Nezaket ziyaretleri, ara sıra tepkilere karşı açıklama? Sanırız devasa Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız´ı takip ediyorsunuz. Bizden uyarı ?gölgede kalanın gölgesi olmaz.?