Tarih: 14.02.2015 21:31

Gönlü Kırık Kültür Vekilleri

Facebook Twitter Linked-in

Siyasi arenada hareketlilik sürerken, Sivas kültür hayatına katkısı olmayan pek çok insanın hayallerini süsleyen Meclis, bu dönemde kısmet olmadı. Sivas kültür ve sosyal hayatının içinde bulunan pek çok isim, Meclis hayaliyle yanıp tutuşsalar da bu hayallerinin bu dönemde gerçekleşmeyeceği gözlemleniyor.

 Sivas kültür ve sosyal hayatta tam bir dökülme yaşıyor. Sivas’ın yıllardır sosyal ve kültür hayatını ellerinde bulunduran pek çok ismin, bu şehrin ali menfaatleri için emekli olup köşelerine çekilmeleri gerektiği belirtilirken, parti aday adaylığı için hazır kıta bekledikleri iddia ediliyor.

Sivas’ta var olan durağanlığın, sıradanlığın ve gerilemenin asıl müsebbiplerinin kendirlinde sorun aramak yerine şehrin kültür ve sosyal hayatında hala söz sahibi olma istekleri ve bitmez arzuları şaşkınlıkla takip ediliyor. Sivas için hiçbir çözüm üretemeyip sadece ama sadece şahsi isimlerinin kamuoyunda dolanmaları haricinde, zerrece bir işlerlikte bulunmayan pek çok isim, sanki bu şehir kültür ve sanat şehriymiş gibi ortada bulunmaya çalıştıkları gözlemleniyor.

Bu şehrin geleceği için kılların kıpırdatmadıkları gibi, yıllardır şehirde neden söz sahibi oldukları ise bilinmiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —