Göreve İadesi Bekleniyor!

Göreve İadesi Bekleniyor!

Gerek öğretmenlik, gerekse Müfettişlik görevi zamanında FETÖ, yapılanmasına sert bir şekilde karşı koyan, MANİSA ve ŞANLIURFA´da FETÖ eğitim kurumlarına göz açtırmayan SİVASLI Maarif Müfettişi Selim ALTINKAYA´nın, ihraç edilmesi şehirde konuşulmaya devam

 

Sivas´ın yetiştirdiği donanımlı sıra dışı eğitimcilerden biri olan Maarif Müfettişi Selim ALTINKAYA olayı tazeliğini koruyor. FETÖ eğitim kurumlarına göz açtırmayan, MANİSA ve ŞANLIURFA Fetö İmamlarının tepkisini çeken Selim ALTINKAYA´nın görevden el çektirilmesi, onu tanıyanları şok etkisine uğrattı.

Ortaokul yıllarından itibaren ŞARKIŞLA Milli Gençlik Vakfı evlerinde eğitim öğretime başlayan ALTINKAYA´nın, ÜNİVERSİTE yıllarında da MGV´nin önde gelen aksiyonerlerinden biri olduğu biliniyor.

Aynı zamanda Refah Partisi çalışmalarına da yıllarını veren ALTINKAYA´nın Maarif Müfettişliği yaptığı özelikle de MANİSA´da, FETÖ yapısının nefretini kazandığı ve FETÖ imamlarının kumpasına geldiği haber merkezimizin ulaştığı bilgiler arasında.

Bütün güvenlik soruşturmaları temiz çıkan ALTINKAYA´nın, yeniden göreve iade edilerek, kaldığı yerden mücadelesine devam etmesine imkan sağlanması bekleniyor.

Milli Eğitim Baklanlığı´na bütün temiz raporları ulaştırılan ALTINKAYA´nın, hemşehrimiz Bakan YILMAZ´ın da onayı ile göreve iadesi bekleniyor.

Sivaslı duyarlı eğitimciler, içimizde yetişmiş insanları FETÖ kumpasına kurban vermemiz gerektiği görüşlerini dile getiriyorlar. Kendi içimizden çıkmış vatanperver insanları koruyamadığımız takdirde olası başka tehlikelerde sokaklara çıkacak insanların kalamayacağı yorumlarını yapıyorlar.



Anahtar Kelimeler: Göreve İadesi Bekleniyor