GÖRMEDEN ÖLMEYİN!

GÖRMEDEN ÖLMEYİN!

KARŞIYAKA tarafında yer alan ve gidişli gelişli olarak araçların altından yol aldığı ilginç çalışmanın TURİZME kazandırılması bekleniyor.SÜRREALİST bu abidenin TÜRKİYE´de başka örneğinin olmadığı sanılıyor.

SPHM ÖZEL HABER

İÇ ANADOLU´nun en ilginç yapısı SİVASLILAR´ın hizmetinde. KARŞIYAKA tarafına giderken dikkat çeken bu anıtın, gidişli gelişli trafiğe açılması yanı sıra, baş taraflarından bakınca da ilginç detayları içermesi ise dikkatlerden kaçmıyor.

SÜRREALİST bir düşünce ile inşa edildiği sanılan bu abidenin en kısa zamanda turizme kazandırılması bekleniyor.

Bir mühendislik harikası olan bu yapıta, turizm kafilelerinin götürülmesi hatta kurdele kesme töreninin de yapılarak şehrimiz değerlerinden bir değer olduğunun cümle aleme ilan edilmesinin en doğru bir karar olacağı vurgulanıyor.



Anahtar Kelimeler: GÖRMEDEN ÖLMEYİN
tekin önemlibıçak
10.09.2020 17:26:40
bir de akevler girişinde üniversite lojmanları karşısına bir üst geçit yapılıyor yıllardır yapımı devam ediyor karşısı yok o üst geçidin başka bir modeli yapılamazmıydı çevreyolu ve emniyet kavşağı gibi kör üst geçitler ve estetiği olmayan beton yığını ve sadece sivas a özgü orada bir bilen mühendisin yorumunu çok merak ediyorum