Gözenin Başını Tutmuş

Gözenin Başını Tutmuş

Ak Parti listesinin açıklanması sonrasında günler geçmesine rağmen tartışmalar devam ediyor. Vekil BİLGİN'in listeye girmesine şaşıran Sivaslılar, bu durumun analizini yapmaya çalışıyorlar. Sivas yoklamalarında başarı gösteremeyeceğini sezen BİLGİN'in, de

 

Sivas kamuoyu Vekil Hilmi BİLGİN'in nasıl seçilecek yerden sıralamaya girdiğini analiz etmeye çalışıyor. Başta Kangal olmak üzere, Sivas'ın her tarafında eleştirilen BİLGİN'in, bu durumu görerek, kendini garantiye almak için Genel Merkez bağlamlı kulislerde başarı gösterip ismini listeye yazdırdığı alınan bilgiler arasında.

Özellikle Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa ŞENTOP'un, BİLGİN'in listeye girmesinde birinci etken olduğu Ak Parti kaynaklarınca dile getiriliyor.

Vekilliği döneminde Sivas'ın herhangi bir sorununa çare bulmakta başarı gösteremeyen BİLGİN'in, listeye girer girmez Ak Parti seçmeni ve Sivaslılar'a destanlar yazacağız” diye mesajlar göndermesi anlaşılamadı.

TÜİK verilerine göre her gün göç vererek tükenen Sivas'ın sorunlarına BİLGİN tarafından ne gibi bir çözüm üretildiği ise şehir kamuoyunda merak ediliyor….



Anahtar Kelimeler: Gözenin Başını Tutmuş
seçmen
2.05.2015 13:14:28
Yazık sivasa çok yazık,sivasa yıllardır hizmet yok,eldekilerde birer birer gitti,hilmi bilgin hala destan yazıyor anlamak mümkün değil,olan sivasa oluyor onlara hergün düğün bayram.80 km ilerde kayak merkeziyle olmuyo, her şey tamam karnımız doydu, kaymamız eksikti oda oldu şükür.iş sahası iş yeri kurumlar nerde

yusuf kul
6.05.2015 09:52:54
baba ocağı alacahanı belediyelikten çıkartıp köy yapan, kangal termik santralının özelleştirilmesine sessiz kalan kişi acep ne deyip kangaldan oy isteyecek.