Gülelim, Ağlanacak Halimize!

Gülelim, Ağlanacak Halimize!

SİVAS, ?kültür ve turizmde? yıllardır oluşturulan ?oligarşiyi? kıramıyor. Şehre TURİST uğramazken, dün HAL civarında görülen yabancı uyruklu biri heyecan uyandırdı.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS değişime direnen idareciler sayesinde yıllarını heba etmeye devam ediyor.

Kültür ve Turizmde kapsamlı bir çalışma ortaya koyamayan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personelinin, tepeden tırnağa kamu yararına istifa etmeleri gerekirken, bu yönde bir tutumun görülmemesi eleştiriliyor.

Şehre turist uğramazken, ilaç niyetine görülen birkaç yabancı ise heyecan uyandırıyor.

Dün SİVAS POSTASI ekibinin rastladığı bir olay tebessüm ettirdi. HAL civarında yabancı bir isim Turist sanılırken, detaylıca incelendiğinde bir Türk ile evli bir Alman olduğu öğrenildi.

Tebessümlük bu rastlantının aslında şehrin turizm politikasının da içler acısı halini yansıtması nedeniyle ibretlik olarak görülüyor.



Anahtar Kelimeler: Gülelim Ağlanacak Halimize
kadir san
1.08.2018 09:45:22
sayın Kültür müdürü iyi bir insan fakat bu görevi ifa edemiyor.valiler değişiyor o her yeni gelen valiye yeni projeymiş gibi önceden var olan şeyleri çalışmaymış gibi sunuyor.endüstri meslek lisesinde öğretmenlik yaptı bu mesleğine hürmeten kendisinin sivas için bırakması lazım.Fakat şöylede bir durum var yerine kim olsun Teoman karaca çaba gösteriyormuş olmak için.Teoman Karaca bey özbelsen personeli iken Doğen ürgüp ün seçimleri kazanmasıyla beni burda rahat bırakmazlar diye feryadı figan ederek sivas siyasilerine işini hallettirerek kendisine kadro alarak başka kurum yokmu idide kültür müdür yrd.atattırdığı konuşulmaktadır.Kitap fuarına stand açmak veya İstanbul Ankara ya sivas günlerine katılmak değil,çoğu şeyi başka kimse yokmuş gibi Sayın Recep toparlının insiyatifine bırakmak değil, taşın altına elini koymak insanlarımızı Sivas la buluşturmak gerekmezmi.Bizler hüsnü zanla bakmayıda biliriz eleştirmeyide biliriz hemen hüsnü zan diye konuştuğunuzu duyar gibiyim.Şu kitap günlerine hiç olmamaları gerekirken davet edilen bazı yazarları kimler davet etmişlerdir ortadadır

Yakup YILMAZ
2.08.2018 16:26:48
Kadir Pürlü hocam etliye Sütlüye dokunmayan mülayim vurdumduymaz rahat bir insan zaten herşeyi içine atsa yazılanları eleştirileri,tenkitleri şimdiye kadar bir arıza vermişti çoktan gitmişti her insan kaldıramaz 14 senedir yinede bir şeyler yapmaya çalıştı o kadar yerden yere vurulacak bir insan değil çünkü çok İl Kültür Müdürleri gördük ama Hocamın koltuğuna göz diken Belediye Özbelsanda işçi olarak çalışıp Kültür Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı olarak Atanan Teoman Karaca İl kültür Müdürlüğüne uğraşıyormuş gelirse Sivasa yazık olur Kadir Hocamın Tırnağı olamaz Kibir Gurur kafasını diker gezer Allah Hayırlısını versin

Süheyla Demirci
7.08.2018 16:18:52
Biz bildik ne oldu emekliye zorlandım hakkımı kimseye helal etmiyorum.İyisini Allahım bilir