Tarih: 13.01.2017 16:36

Gülelim Bari!

Facebook Twitter Linked-in

 

Liyakatsiz kadrolaşma, siyasilerin emrine girme, cafe dağıtma, işçi alma, doktorları başka şehirlere kaçırma gibi pek çok olumsuzluk ve başarısızlıklarla adeta CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNİ tekeri patlayan kamyona çeviren KOCACIK´ toplumun her kesimi tarafından başarısızlıkla suçlanıyor.

Muhafazakar öğretim üyelerine adeta kök söktüren, Hüseyin YILMAZ ile birlikte yanlı kadrolaşmaları üniversitede hayata geçiren KOCACIK´ın şimdilerde ise yeni yönetimin başarısız olup CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN tarafından görevden alınması için kulis yaptığı iddia ediliyor.

Kapalı kapılar ardında pek çok tiyatro gündeme gelirken, kapalı kapılar ardında işi çevirenlerin SİVAS POSTASI felsefesinden ders çıkarmaları bekleniyor.

Oyun ve kulis yerine dürüstçe her düşündüğünü yazan ve söyleyen SİVAS POSTASI´nın kimseye eyvallah etmeyen yayın çizgisinden başta KOCACIK olmak üzere üniversitedeki pek çok ismin öğüt alması arzulanıyor.

Üniversiteyi her anlamda yerlerde süründüren, akademik liyakatı zerrece dikkate almayarak işini gücünü bırakıp SİVAS POSTASI´nı mahkemelerde zor durumda bırakmaya çalışan KOCACIK´ın, şimdilerde ise başkaca kulislerde adının geçmesi komikliği, haber merkezimize gelmeye devam ediyor.

?Yenilen pehlivan güreşe doymaz? atasözünü bir sosyolog olarak KOCACIK´ın nasıl analiz edeceği ise merak ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —