Gün Gelecek Taşlar Yerinden Oynayacak

Gün Gelecek Taşlar Yerinden Oynayacak

Vizyon 58 Televizyonu yılın televizyonculuk programına imza attı. Yazar-Program Yapımcısı Bülent ÖZÇELİK´in konuğu olarak SİVAS´a gelen Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin KÜLÜNK çarpıcı açıklamalarda bulundu.

   SPHM ÖZEL HABER

FETÖ mücadelesinin keskin isimlerinden olan Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin KÜLÜNK Sivas´ta FETÖ mücadelesini anlattı.Vizyon 58 televizyonunda Bülent ÖZÇELİK´in programı tüm zamanların izlenme rekorunu kırdı. Ünlü vekil Metin KÜLÜNK´ün aynı zamanda SİVAS´taki FETÖ yapılanması hakkında bilgi sahibi olduğu hatta 17-25 Aralık sonrasında da FETÖ ile iltisakını kesmeyenleri tek tek bildiği haber merkezimizin ulaştığı bilgiler arasında.

Şehirdeki FETÖ yapılanması hakkında Metin KÜLÜNK´e Cumhurbaşkanı´na iletilmek üzere çok ama çok önemli dosyalarında verildiği bilgisine ulaşıldı.

"Bu işin peşini bırakan en az onlar kadar alçaktır" Çünkü bu vatan, millet, bayrak, devlet meselesidir.? Diye açıklamada bulunan Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin KÜLÜNK´ün, Cumhurbaşkanına bizzat iletmek için notlar da aldığı belirtildi.

 



Sivaslı Sade Vatandaş(fetö düşmanı)
15.08.2017 21:44:34
Bakalım sonucu ne olacak.Cidden bu fetö belasının asıl oyuncuları cezalarını çekecekmi.yoksa piyonlar ve masumlarlamı avunacağız Ben metin külünkten ve reisten ümitliyim.