GÜNAYDIN!

GÜNAYDIN!

Geçtiğimiz aylarda GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ´nün, ?MALİYET ve PİYASA ARAŞTIRMASI? yapmadan ANKARALI bir firmaya 2 Trilyon civarında ihale verdiği iddia edilmişti.Şimdi ise kurumun PİYASA ARAŞTIRMASI yapma eğilimine girdiği öğrenildi.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS POSTASI GAZETESİ, kamu yararına kamuoyunu aydınlatmak için verdiği mücadele kamuoyu tarafından yakından takip edilirken, ?GAZETEMİZE MANŞET OLAN? Gençlik Spor İL Müdürlüğü incelemeleri devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda KURUMUIN ANKARALI bir firmaya yaklaşık 2 Trilyon liralık (eski para ile) bir ihale verdiği kamuoyuna yansımıştı. Bu ihalenin piyasa araştırması yapılmadan verildiği kamuoyu tarafından hala konuşuluyor.

Şimdi ise bu yanlıştan dönmek zorunda kalan GENÇLİK SPOR´un ?maliyet ve piyasa araştırması? için ilgili firmalara evrak dağıttığı öğrenildi.

SİVAS´ta iş yapan ve istihdam sağlayan firmaların da göz ardı edilmeden kanuni ve helal yoldan kazanmaları için gereken özen ve eşitlik ilkesinin hayata geçirilmesi bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: GÜNAYDIN
İbrahim
12.11.2019 17:41:47
Tebrik ediyorum Sivas Postası yine her zaman ki gibi Sivas´ın ve Sivaslının yanındasın. Bu zevatın Spor İlçe Müdürlüğü ile alakası ne. Lise Mezunu olduğu daha sonra AÜ den uyduruk bir bölüm okuduğu söyleniyor. Ya spordan anlayan yiğidin harman olduğu yerde onlarca insan varken bu şahsın il müdürlüğüne adının geçmesi Sivaslının tepkisini çeker diye düşünüyorum. Zaten belediye başkan yardımcılığı yıllarında da kendisi hiç sevilmezdi ne hak tarafından ne de altında çalışan memurlar tarafından. Kim bunun arkasında duruyorsa Sivas´a yazık ediyor.

melihhh
12.11.2019 22:32:47
ya bunu erdoğan bey mi yapıyor yetkili şube müdürü mü?ikincisi eşi ak parti düşmanı ola her fırsatta ak partiye eleştiren ve elinde ballara ankaraya giderek antreönerle olamdığı halde faaliyetlerde ben etiketleyin diyen şube mudurunde bir bakmak lazım bence nasıl gelmiş?Sporu 20 yıl önce bırakıp ilçeden zoraki atana sonrada merkeze gelen şube mürünüde bir bakın bence

Hayırlı işler
13.11.2019 09:08:59
Odtü,Boğaziçi,Bilkent te neymiş! . oku bir AçıkÖğretim (önceki yılların sorularını ezberle mi desek acaba) ver sırtını siyasilere hooooopp dirrek yöneticilik. Hayırlı işler