Günlük Kitabı Beğeni Topladı

Günlük Kitabı Beğeni Topladı

Sivas´ta idealist eğitimcilerin gayretleri meyvelerini vermeye başladı. Öğrencilerin tuttukları günlükler kitaplaştırıldı. Bu anlamlı günde eğitimcilerin yanında olan Prof. Dr. Recep TOPARLI, her öğrenciyi ödüllendirerek onları ülkeleri için çok çalışmaya

 

Sivas kitabi düşüncenin kökleşmesi açısından TÜRKİYE´ye örnek oluyor. Şehirde idealist eğitimcilerin attıkları adımlar alkışlanıyor. Öğrenci şiirleri, resimleri, günlükleri bir bir kitap haline dönüştürüluyor.

Bu bağamda 60.Yıl İlkokulu´nun sıra dışı fedakâr, gayretli Sınıf Öğretmeni Halil Pehlivanoğlu´nun şahsi gayreti ile ortaya koyduğu günlük kitabı beğeni topladı.

Daha ilkokul birinci sınıftaki öğrencilerine günlük tutturarak onarı hayata ve eğitim öğretime hazırlayan Pehlivanoğlu, bu günlükleri kitaplaştırarak da önemli güzel bir adım attı.

Kitapların imza gününe ise Prof. Dr. Recep TOPARLI da iştira etti. Kitapta eseri olan öğrencileri bir bir tebrik eden TOPARLI, her bir öğrenciye de çeşitli hediyeler takdim etti.

Çocukların daha bu yaşta kitaplarının olmasının çok önemi olduğunu belirten Prof. TOPARLI, geleceğimiz emin ellerde dedi.

Sivas´ın Kaşgarlı Mahmut´u Prof.Dr. Recep TOPARLI´nın elinden hediyelerini alan öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.

Hediye takdimi akabinde ise öğrencilerin bir birinden güzel çalışmaları davetlilere sergilendi.



eğitimci
2.06.2016 10:31:44
HALİL PEHLİVANOĞLU gibi eğitimciler kurumların sıgortasıdır. Başarılar diliyorum.