Güzel Bir Haber

Güzel Bir Haber

TCCD Taşımacılık Bölge Koordinatörü Sönmez SEFERCİK´in başarılı çalışmaları dikkatlerden kaçmıyor.Özellikle son aylarda gündemde olan DOĞU EKSPRESİ´nin KARS´a binlerce turisti taşımasının, tertip düzen ve sorunsuz işleyişin arkasında bu ismin olduğu vurgu

SPHM ÖZEL HABER

TÜRKİYE, KARS´a akın akın giden yerli turistleri konuşuyor. DOĞU EKSPERESİ ile KARS´a akın eden insanlar rahat bir tren yolculuğu yapmanın keyfi ile hayatlarının en güzel anını yaşıyorlar. Tren yolculuğunun rahat ve konforlu olmasının ardındaki ismin ise Sönmez SWEFERCİK olduğu öğrenildi. Devlet ciddiyeti ile personelini yolcuların rahat etmesi için güdüleyen SEFERCİK´in bu hizmeti dillerden düşmüyor.

Ayrıca bu seferler esnasında kibar, efendi, işinin ehli insanların görevlendirmelerinin ise devam etmesi hatta eleme yapılarak daha iyilerinin görevlendirmeleri durumunda Dünya ayarında bir DOĞU EKSPERESİ seferleri olacağı yorumları yapılıyor.

İlimizde çalışmayan kurumlar ve kurum müdürleri günü kurtarıp çalışıyoruz diye Vali DAVUT GÜL´ü yanıltma uğraşı içerisinde olurlarken, Sönmez SEFERCİK gibi başarılı isimler ise göz dolduruyor.



Anahtar Kelimeler: Güzel Haber