Güzel İnsanlar Bitmesin!

Güzel İnsanlar Bitmesin!

Ramazanın insanları birlik ve beraberliğe götüren manevi iklimi, bir lokma ekmeği bölüşmenin erdemini bilen güzel insanlarla daha bir güzel yaşanıyor. Bu manevi iklim vesilesiyle, SİVAS´ın tanınmış simalarından Fehmi COŞKUN´un verdiği iftar daveti pek çok

 

Ramazanın manevi iklimi şehrin çeşitli yerlerinde güzel bir şekilde yaşanıyor. İnsanları birlik ve beraberliğe davet eden pek çok akil insan, gösterişten uzak Ramazanın ruhuna uygun verilen iftar davetleri ile de unutulmaması gereken bir erdemi yaşatmaya devam ediyor.

Sivas´ın tanınmış simalarından Fehmi COŞKUN, Çiçekli Esentepe Mahalle sakinlerini iftarda bir araya getirerek güzel bir güne imza attı.

Tek tek insanlarla temasa geçerek iftara davet eden ve konuklarını kapıda karşılayarak yakın ilgi gösteren şehrin köşe taşlarından biri olan Fehmi COŞKUN´un bu daveti mahalli tarafından takdir edildi.

Şehrin tanınan sevilen ve saygı duyulan siması namı diğer Pala Dayı Fehmi COŞKUN, Ramazanın anlamına uygun paylaşma ruhunu da diri tutup, insanlara böyle güzel bir iftar akşamı yaşattığı için mahalleli tarafından teşekkürlerle  karşılandı.

 



Anahtar Kelimeler: Güzel İnsanlar Bitmesin