GÜZEL ŞEYLER OLUYOR!

GÜZEL ŞEYLER OLUYOR!

Sivas Postası Yazarı Osman ÇELİK´in büyük şair ŞEHRİYAR´ı kaleme alması birkaç gündür AZERBAYCAN aydınları tarafından ilgiyle takip ediliyor. GAZETEMİZ ile temasa geçen AZERBAYCANLI AYDINLAR, bundan çok memnun olduklarını ve makaleyi CUMHURBAŞKANI ALİYEV´

SPHM ÖZEL HABER

GÜNEY AZERBAYCAN´da yaşayan ve TÜRK DÜNYASININ en önemli şairlerinden biri olan ŞEHRİYAR´ın ?HAYDAR BABA´ya SELAM?ından yola çıkarak onun DOSTOYEVSKİ, TOLSTOY ve VİCTOR HUGO gibi bir edebiyat devi olduğunu kaleme alan Yazarımız Osman ÇELİK´in ?ŞEHRİYAR´ın PALTOSU? isimli makalesinin kardeş AZERBEYCAN´da birkaç gündür elden ele dolaştığı öğrenildi.

GAZETEMİZ ile temasa geçen AZERBAYCANLI aydınlar, ?M.Hüseyin ŞEHRİYAR gibi bir üstadın böyle hoş kaleme alınmasından çok memnun olduklarını ve BİR DÜNYA KLASİĞİ olduğu yönündeki atıflardan dolayı bütün AZERBAYCAN halkı adına teşekkür ettiklerini? ifade ettiler.

Bu dev şair ile ilgili yazılan makaleyi Cumhurbaşkanı İlham ALİYEV´e ileteceklerini belirten aydınlar, iki ülkenin ?gardaş edebiyatı? olduğunu dile getirdiler.



Anahtar Kelimeler: GÜZEL ŞEYLER OLUYOR