Güzellikler Çoğalıyor!

Güzellikler Çoğalıyor!

SİVAS Valiliği´nin öncülük ettiği ? MİNİK YİĞİDOLAR TAKIMINA SAHİP ÇIKIYOR? projesi sayesinde 15 bin çocuk, 1 yıldır sahada maçları takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu projeyi örnek alarak İstanbul ilçelerinden çocuklar

SPHM ÖZEL HABER

HOŞ bir uygulamanın kaynağı olan SİVAS, diğer illere de örnek olmaya başladı. Yaklaşık 1 yıldır SİVAS VALİLİĞİ himayesinde, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ´nün başlattığı ?`Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor´ projesi halka halka yayılıyor.

SİVAS´ta bir yıldır 15 bin kadar öğrencinin sahada yer alarak, SİVASSPOR´u destekleyip maç ortamını canlı canlı soluklamak amacıyla başlatılan özgün proje meyvelerini vermeye başladı.

Sahaya ilk defa giden öğrencilerin, sosyalleşip toplumsal işleyişe dahil olmaları takdir ile karşılanırken, VALİLİK ve MİLLİ EĞİTİM´in bu koordineli sistemi bu yılda devam ettirecekleri biliniyor.

ULUSAL basına da zaman zaman yansıyan bu projenin benzerinin geçtiğimiz günlerde İSTANBUL´da da makes bulması sevindirici bulundu.

SİVAS´ın yaptığı çalışmayı örnek alan İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU´nun kenar ilçelerden öğrencileri sahaya maç izlemeye getirdiği görülürken, bu tür örnek çalışmaların yurdun diğer bölümlerine de yayılacağı öngörülüyor.



Anahtar Kelimeler: Güzellikler Çoğalıyor