Güzellikler Çoğalsın!

Güzellikler Çoğalsın!

SİVAS´ın güzel ilçelerinden biri olan GÜRÜN, siyaset dünyasına yetiştirdiği isimler ile de dikkat çekiyor. GÜRÜNLÜLER, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman BOYRAZ´ın her fırsatta kendilerine destekte bulunmaya devam ettiğini dile getiriyorlar. Son olarak

SPHM ÖZEL HABER

GÜRÜN doğumlu olan İSTANBUL MİLLETVEKİLİ Osman BOYRAZ, doğduğu toprakları unutmuyor. GÜRÜN MESLEK YÜKSEK OKULU´na BİLGİSAYAR desteği olmak üzere pek çok destekte bulunması yanı sıra, DSİ vasıtasıyla TOHMA ÇAYI´nın ıslahı noktasında da önemli hizmetler gerçekleştirdiği vatandaşlarca dile getiriliyor.

GÜRÜN´e doğalgaz gelmesi hususunda ta işin başından bu yana konuyu takip ederek ilçenin doğalgaza kavuşmasında önemli emekler harcadığı biliniyor.

Son olarak Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman BOYRAZ´ın şahsi girişimleri ve dostlukları yolu ile GÜRÜN´ün çeşitli yerlerine yerleştirilmek üzere 15 adet modern KAMELYA gönderdiği öğrenildi. Son derece özel kamelyaların ilçedeki çeşitli yerlere yerleştirildiği gözlemlenirken GÜRÜNLÜLER, bu destekten dolayı BOYRAZ´a teşekkür ettiklerini dile getirdiler.



Anahtar Kelimeler: Güzellikler Çoğalsın