Hadi Hayırlısı!

Hadi Hayırlısı!

Seyfebeli´ne yapımı düşünülen Sanayi Sitesi´nin ne zaman bitirileceği merak ediliyor. Şehrin yeni bir cazibe merkezi olacak olan yerde epey bir dükkan yapımı tasarlanıyor. İnşaatın ise biran önce yapılması bekleniyor.

 

Şehir esnafı tarafından günün konusu olan Seyfebeli Sanayi sitesi güncellenerek konuşulmaya devam ediyor. Ön kayıtların alındığı onlarca dükkanın yapılacağı bilinirken, yönetim kurulu üyelerinin de zamanla belirlenerek halka arz edileceği belirtiliyor.

Seyfebeli Sanayi Sitesi inşaatının ise biran önce başlaması ümit ediliyor. Şehrimizin önde gelen isimlerinden STSO BAŞKANI Osman YILDIRIM ve Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın inşaatı birlikte yaparak bu işi biran önce hızlandırmaları bekleniyor.

Dükkan bedelleri de merak edilirken, burasının yönetimi için yönetim kurullarının da oluşturulacağı belirtiliyor. Oluşacak yönetimlerde başta Beşir KÖKSAL gibi isimlerin olup olmayacakları ve hatta ücret alıp almayacakları merak ediliyor.

SİVASLI küçük esnafın bu yeni yapılacak yere ilgilerinin olduğu lakin kaç dükkan yapılacağı ve bunların bedellerinin ne olacağını açık açık merak ettikleri haber merkezimize geliyor.

 



Anahtar Kelimeler: Hadi Hayırlısı