Hainlere Osmanlı Tokadı

Hainlere Osmanlı Tokadı

Sivas´ın sorunlarını dile getirmede ve milli duruş sergilemede örnek olan Türk Ulaşım Sen Sivas Şubesi, memleket meseleleri konusundaki duyarlılığına taviz vermeden devam ediyor.HIZLI TREN GÜZERGAHI ve TÜDEMSAŞ hakkında adeta bir serdengeçti gibi mücadele

 

Sivas´ta bulunan bütün sendikaların toplamı kadar tiren Türk Ulaşım Sen, millet yararına her konuda çekinmeden açıklama yapması ile kamuoyunda takdir ediliyor. Menfur Haçlı tezgahı terör olaylarına da tepki gösteren Türk Ulaşım Sen Sivas Şube Başkanı Nurullah ALBAYRAK, manifesto gibi bir açıklama yaptı. ALBAYRAK, TCDD ve TÜDEMSAŞ çalışanları ile terörü lanetleyerek şunları söyledi;

?Bu cennet vatan uğruna binlerce şehit verdik ecdat atalarımız bu cennet vatanı canı ve kanıyla aldı Çanakkale´de ,Dumlupınar´da,Sakarya´da, doğuda batıda nasıl yedi düvele karşı emperyalist siyonist ve haclı sürülerine karşı Türk Müslüman milletimiz nasıl zaferler kazandı ise bu zındık kafir ordusu yeni türettiği PKK sı İşıdı Fetö sü ve bilumum her türlü terör ve fitne belasını da Allahın izniyle darmadağın edecektir.

İnşallah  bu cennet vatan için bu cennet topraklarımız için ecdadımızdan gelen Çanakkale Sakarya Dumlupınar ruhu bu aziz yüce Türk milletinde hala yaşamaktadır.

Her türlü terörizme ve emperyalizme siyonizme karşı tek yumruk olmayı her zaman biliriz bu aziz millet ac kalır acık kalır öksüz  kalır yetim kalır dul kalır ama bu aziz Türk milleti vatansız topraksız kalmaz  kalmayacaktır.

Hiç bir güç bu aziz Türk milletine diz çökertemeyecektir.Bu böyle biline zaman birlik olma güclü olma iri olma diri olma zamanıdır.

Zaman tek yumruk olma zamanıdır. İstanbul Beşiktaş´ta şehit olan polislerimiz başta  olmak üzere vatan uğruna tüm  aziz şehitlerimizin ruhu şad mekanları cennet olsun.

Şehitlerimiz için TCDD ve Tüdemsaş çalışanları olarak   saygı duruşu İstiklal Marşı ve ardından kuran tilaveti ve dualarımızla şehitlerimizi andık terörü lanetledik.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti. Rabbim bu aziz Türk Milletinin birlik ve beraberliğini daim etsin.İnşallah Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü terör ve belalardan korusun ne mutlu Türküm Diyebilene.? Dedi.



Anahtar Kelimeler: Hainlere Osmanlı Tokadı