Hakan AKKAŞ Gündemde!

Hakan AKKAŞ Gündemde!

SİVAS kamuoyu ilk defa BELEDİYE yönetiminin değişmesi hususunda insiyatif alarak, değişim anlamlı kanaatler oluşturmaya başladı.

SPHM ÖZEL HABER

Mart yerel seçimlerine altı ay gibi kısa bir zaman kala, aday adaylarının resmi açıklamaları olmamasına rağmen, şehir kamuoyu aday adaylarını dillendirmeye başladı.

Mevcut yönetimin iş ve işleyişlerinden bıkan halk, Belediyenin birim müdürleri dahil tepeden tırnağa bir değişime girmesinin elzem olduğunu dile getiriyorlar.

Bu bağlamda aday adaylığını açıklamamasına rağmen çarşıda, pazarda, partide, yerelde ismi konuşulmaya başlayan Hakan AKKAŞ´ın da, Belediye Başkanlığı için ideal isimlerden biri olduğu görüşleri dile getiriliyor.

Ak Parti geleneği içinde zamanında başarılı bir yol izleyen AKKAŞ´ın, aday adayı olması durumunda, şansının yüksek olduğu yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: Hakan AKKAŞ Gündemde
Nejat DEMİR
26.09.2018 14:23:22
Yetkin etkin yeten bir yerel yönetim için çok yerinde yeterli el emin ve güvenilir bir isim.

Oktay Karapolat
26.09.2018 23:32:47
En iyi seçenek liyakatına şahidim

sinan korkmaz
5.10.2018 19:33:45
sami ve doğandan iyi en azından bildiğim kadarıylada insaat şirketi yok

Nejat DEMİR
20.11.2018 21:26:24
Buraya yazıyorum Aday gösterilmesi ve seçildiği takdirde SİVASIM SİVASLIM böyle bir belediyecilik böyle bir belediye Başkanı görmediğini ve ÜLKEM sathına kişilik ve belediyecilik gerçeğinde örnek olacaktır Allahın izniyle AKPARTİM aday gösterilir ve saygıdeğer SİVASLIMIN teveccühüne desteğine mazhar olursa. Şahsen reyim açık ve net şahsından yana Allahın izniyle.