Tarih: 05.08.2018 12:10

Hakan AKSU´nun Vazifesi Ağır

Facebook Twitter Linked-in

ANKARA´dan SİVAS´ı izliyorum.

Kısa zaman zarfında yaşadığımız İL BAŞKANI seçimini değerlendirmem icap etmektedir diye düşünmekteyim.

Değerli Hehşerilerim;

Kabul etmemiz zaruri ki AK PARTİ SİVAS´ta oy kaybı maalesef yaşadı. Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ´a teveccüh devam etmesine rağmen, PARTİ olarak oylarımızda erime görüldü.

?HERKESİN ŞAPKASINI ÖNÜNE ALMASI? gerekiyor. Bu oy kaybı iyi düşünülmeli, iyi yorumlanmalı.

Bu oy kaybının İL BAŞKANI seçiminde etkili olduğu muhakkak.

Bir birinden değerli pek çok adayımız müracaat etti. Mülakata alındılar. Mülakat dışında ismi geçen adaylarda oldu.

Genel Merkez kamu alanında epey inceleme yaptı. Hatta konunun uzmanları, telefonla da pek çok insanı arayarak şehrin nabzı hakkında araştırmalar içinde oldu.

Sayın aday adayları kendilerini ifade ettiler. Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ, Sayın Hakan AKSU´yu atadı.

Diğer ADAY ADAYLARININ kırılıp küsmesine mahal yok. Ben bu bir birinden kıymetli aday adaylarının partiye aynı heyecanla hizmet edeceklerine olan inancımı korumaktayım.

Hatta İDDİAMI bir adım daha ileriye götürmek isterim ki, İL BAŞKANI aday adaylarının BELEDİYE BAŞKANI aday adayı olarak da hem şehirde hem de GENEL MERKEZDE isimlerinin oturduğunu düşünmekteyim.

Sayın Hakan AKSU´yu çok zor vazifeler beklemekte.

Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ´ın iradesini SİVAS´ta o temsil etmektedir. Sayın CUMHURBAŞKANIMIZA karşı mesuldür.

Sayın AKSU zannımca kadrosunu hafta ortası belirler. Allah´tan muvaffakiyetler diliyorum.

Kaybedilen AK PARTİ oylarının yeniden partide toplanması YEREL SEÇİMLER için önem arzetmektedir.

Sayın AKSU, bu minvalde bir çalışma ve kadro kurma gayretine noksansız girecektir. AK PARTİ içinde eleştirilere muhatap olan ve mevcut oy kayıplarının müsebbiplerinin yeniden yönetimde olma iştahları olduğu ANKARA´ya kadar gelmekte.

?Be hey kardeşim Partimiz merkezde 10 puanın çok üzerinde oy kaybına uğradı. Siz çalışmadınız ama görüntü olarak yeniden ekipte mi olacaksınız? diye insanın bağırması geliyor.

Sayın AKSU´nun, CUMHURBAŞKANIMIZIN iradesini temsil eden bir kişi olarak kuracağı kadroda tek söz sahibinin kendisi olduğunu bildiğine inancım tamdır.

AKSU´yu burada zor bir dönem beklemektedir. Şehrin başarılı Valisi Sayın GÜL ile birlikte kentin iki sorumlusu olarak, önemli vazifeleri halk adına ortaya koyacaklarına inanıyorum.

Bürokrasinin elden geçirilmesi kentin birinci sorunu.Yaptığım araştırma ve görüşmelerimde şehir bürokrasisinin İŞ ÜRETMEMEK için direndiğini öğrenmekteyiz. Buna müsaade edilmemeli.

Çalışmayan ve üretmeyen idarecilerin İSTİFASININ istenmesi bu kente yapılacak olumlu icraatardan biri olacaktır.

Parti teşkilatında eski anlayışlara sahip olup, yıllardır partide yönetimde olanların da dinlenmesi mecburidir. Eski yönetimde olup da, ?BU OY KAYBININ SORUMLULUĞUNU TAŞIMAYAN? insanların yeniden partide görev alayım mantığı kos koca bir kandırmacadan ibarettir.

Sayın Hakan AKSU´nun ortaya koyacağı performans YEREL SEÇİMLERİNİN de şehirdeki kaderini belirleyecek.

Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ, ?OY kaybına uğrayan iller ile bizzat ilgilendiği? herkesin malumu. Belediye Başkanı adayının belirlenmesinde Sayın AKSU´nun görüşünü de alacak elbette.

Ben nacizane Sayın AKSU´nun genç,dinamik yapısı ile başarılı olacağına ve kaybedilen 20 puana yakın oyu yeniden toplayacağına inanıyorum.

Ak Parti´nin MART yerel seçimlerine iyi hazırlanması hatta şimdiden hazırlanması mecburiyet taşımaktadır.

Allah devletimize milletimize zeval vermesin?Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —