Halef Selef Kısır Döngüsü

Halef Selef Kısır Döngüsü

Belediye Başkanlığı seçimlerine az bir zaman kala SİVAS siyasi kulisleri hareketlendi. Eski Başkan ÜRGÜP, yeniden Belediye Başkanlığını almak için hazır kıta beklerken, mevcut Başkan AYDIN da üç yıl aradan sonra yavaş yavaş halkla kucaklaşmada büyük çaba

SPHM ÖZEL HABER

BBP Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ´nin dün yaptığı ittifak açıklaması kulisleri hareketlendirdi. Ak Parti ve MHP´nin 2019 seçimleri ittifakına dahil olma yolunda ilerleyen BBP, yeşil ışık yakarken, DESTİCİ´nin bu çıkışı özellikle SİVAS siyasi kulislerini hareketlendirdi.

DESTİCİ´nin SİVAS BELEDİYE BAŞKANLIĞINI Doğan ÜRGÜP için istediği aylardır konuşulurken, bu konuşmaları bütünleyen bir gösterge ise ÜRGÜP´ün Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın son Sivas ziyaretinde protokolde olması  oldu.

ÜRGÜP´ün başkanlık kulislerinin ise mevcut Başkan AYDIN´ı telaşlandırdığı, üç yıl aradan sonra AYDIN´ın sahaya inerek gülücükler dağıtıp seçime hazırlandığı gözlemleniyor.

Helikopter kazası sonrasında Başkan olan ÜRGÜP´ün yeniden ipi göğüsleme girişimi şehirde analiz ediliyor. Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın da başarısızlığı eklenecek olursa Belediye de görev değişikliğinin kaçınılmaz olduğuna vurgu yapan pek çok SİVASLI, lakin bu değişimin halef selef rutininden kurtarılması gerektiğini dile getiriyorlar.

Bir Doğan ÜRGÜP, bir Sami AYDIN türü voleybol maçı gibi sıra ile kazanma ve kaybetme rutinine sokulan şehrin, biran önce yeni isimleri devreye sokarak başkanlık değişimindeki kısır döngünün kırılması gerektiği görüşleri dile getiriliyor.



Anahtar Kelimeler: Halef Selef Kısır Döngüsü
Kadir Kadı
21.01.2018 14:22:41
Her ikisinde olmaz.Şahsi olarak şeçimlere girseler kesinlikle kazanamazlar.Yalnızca Sayın Cumhurbaşkanı´mızın şahsına duyulan güven ve sevgi için kazanıyor adaylar.Son dönemde Habib Soluk Bey e şahsına halkın sevgisi ve güveni var.

Şahin Yalçın
21.01.2018 15:34:52
İkiside olmaz çünkü dönemlerinde ciddi şehrin çehresini değiştirecek hiç bir proje ortaya koyamamışlardır.Şahsi malvarlıkları kardeşlerinin veya yeğenlerinin malvarlıklarının artışı hangi döneme rastlamaktadır acaba açıklasalarda öğrensek gerçi halk arasında mal varlıklarının geçmiş ten olduğu büyük bir mirasın kaldığı konuşulmaktadır.

sinan korkmaz
22.01.2018 15:53:15
sivas kaybetti sami doğan kazandı artık bunları istemiyoruz mütahit başkandan fabrıkatör başkandan çok çektik yeni bi aday istiyoruz bunlara allah fırsat vermesin