HALEP İçin Yardım Topladılar

HALEP İçin Yardım Topladılar

Sivas Merkezde bulunan Toki Ahmet Yesevi İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri HALEP´e yardım toplayarak gönderdiler. Okulda, küçük küçük meblagları toplayan öğrenciler, mahallede de az çok demeyip yardım toplayarak duyarlılıklarını gösterdile

 

Sivas Merkez TOKİ Ahmet Yesevi Ortaokulu ve İlkokulu öğretmen ve öğrencileri sosyal bir duyarlılık göstererek Halep için yardım kampanyası başlattılar. Küçük kumbaralara az çok demeden yardım yapan öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi. Öğretmenlerinin teşviki ile başlayan bu güzel organizasyonun küçük ama büyük bir medeniyet bilinci ile taçlandırılması ise dikkat çekti.

Küçük kumbaraları okul dışında da değerlendiren öğrenciler, mahalle sakinlerinden de yardım toplayarak katkı sağladılar.

HALEP´te yaşanan insanlık dramı karşısında sessiz durmayarak karınca kaderince yardım kampanyası başlatan okul, şehirdeki pek çok kurum ve kuruluşunun da aynı çalışmayı başlatmasından memnun olduklarını dile getirdiler.

?Veren el alan elden üstündür? kadim bir medeniyet bilinci ile yapılan bu duyarlılık girişimine canı gönülden destek olan küçük öğrencilerin, heyecanlı gayretlerinin ise gelecek adına ümitli olmamızın kapısını araladığı gözlemlendi.

Öğretmen ve öğrencilerin topladıkları 456 lira Halep´e gönderilmek üzere yetkililere okul idaresi tarafından teslim edildi.