Halk Bu Adamı Seviyor!

Halk Bu Adamı Seviyor!

TÜRKİYE seçimlere odaklanmışken CHP´nin SİVAS sıralaması merak ediliyor. Halkın sorunlarını TBMM´de dile getiren Ali AKYILDIZ ise yine favori. Sivaslılar´ın bir telefon kadar uzağında olan Ali AKYILDIZ´ın yine 1.sırada olmasına kesin gözü ile bakılıyor.

SPHM ÖZEL HABER

Seçimlerin erkene alınması partilerin aday belirleme sürecini de hızlandırdı. Genelde ön seçim ile adaylarını belirleyen CUMHURİYET HALK PARTİSİ, bu sefer zaman kıtlığı nedeniyle adaylarını ön seçim yerine merkez yoklaması ile belirleme kararı aldı.

CHP´de pek çok isim adaylık için beklerken, CHP Sivas Milletvekili Ali AKYILDIZ´ın ise yine başa güreştiği biliniyor.

Şehirde hatırı sayılır bir ismi olan AKYILDIZ´ın özellikle Eski Numune Hastanesi başta olmak üzere halkın hassasiyeti noktasında görüş bildirdiği ve buranın yıkılmamasın için verdiği uğraş takdir ile karşılanıyor.

Ekonomik konularda da çarşı pazarın nabzını tutan AKYILDIZ´ın TBMM´de her seferinde bu sorunları yüksek sesle dillendirmesi SİVASLILAR tarafından takdir ediliyor.

Sivaslı seçmenler ALİ AKYILDIZ´ın 1.sırada olması durumunda CHP´nin 1´i garantileyip 2.ismi ise zorlayacağını dile getiriyorlar.



Anahtar Kelimeler: Halk Adamı Seviyor