Halk Nerede O Orada!

Halk Nerede O Orada!

SİVAS Valisi atandığı günden bu yana halkla iç içe olmanın yanı sıra, çalışmayan bürokratik hantallığı bertaraf etmek için yoğun çaba gösteren Vali GÜL, halk tarafından da en çok sevilen isimlerden biri. Kararlı ve ilkeli duruşu ile bürokrasiyi de hareket

SPHM ÖZEL HABER

Son günlerde, ?Valiler Kararnamesi?nin hazırlanacak olması şehir kamuoyunun da gündeminde.Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın halkla iç içe olmayan, enerjisi bitmiş Valilerin değiştirilmesine yönelik irade ortaya koyduğu sızan bilgiler arasında yer alırken, kararnamenin yakın bir zamanda çıkacağı da kuvvetle muhtemel olarak değerlendiriliyor.

Son 15 gündür çarşıda, pazarda, şehrin her noktasında bu kararname konuşulurken, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın ?halkın içinde olun, devletin sıcak yüzünü hissettirin? talimatına tam anlamıyla uyan Vali Davut GÜL ise halkın sevgilisi konumunda.

Sivas´ta göreve başladığı zamandan itibaren bütünleştirici bir tavır sergileyen GÜL´ün, aynı zamanda tek başına her  yere koşturduğu gözlemlenmekle birlikte, özellikle 15 Temmuz FETÖ ihanet girişimi akabinde, Devletin kendisine verdiği yetkiyi kullanarak, bu ihanet uzantılarına göz açtırmaması da memnuniyet ile karşılandı.

Geçmişte Sivas´ta bürokratlık ve kamu görevi ifa etmiş, güç dengeleri dar çerçevesine  devletin gücünü hapsetmiş insanların takındığı zaafları asla benimsemeyen Vali Davut GÜL´ün, daha uzun yıllar şehirde kalarak CUMHURBAŞKANI Erdoğan´ı temsilen Devlet görevi ifa etmesi SİVASLILAR tarafından arzulanıyor.



Anahtar Kelimeler: Halk Nerede Orada