HALK ALIŞMIŞTI!

HALK ALIŞMIŞTI!

Her Çarşamba parti binasında vatandaşların sorunlarını dinleyen AKSU, vekil olmak için İl Başkanlığından ayrıldığından dolayı artık halkı İl Binasında İl Başkanı olarak dinleyemeyecek.

STHM HABER

SİYASET en hareketli günlerini yaşıyor. SİVAS siyasetinde etkin iki isim olan AKSU ve AKKAŞ birlikteliği vekillik için gün sayarken, her ikisinin de vekil olması yerine AKKAŞ'ın sırasını AKSU'ya verdiği yorumlanıyor.

Her ÇARŞAMBA vatandaşları dikkatle dinleyen HAKAN AKSU'nun,artık il binası yerine sokakta dikkatlice dinleyeceği belirtiliyor.

MİLLETVEKİLİ olmak için İL Başkanlığından istifa eden HAKAN AKSU'nun vekil olması durumunda etkin olup olmayacağı ise merak ediliyor.

İL BAŞKANLIĞI zamanında hiç bir kurumda etkin olamadığı iddia edilen AKSU'nun, eğer vekil olursa nasıl hareket edeceği merakla bekleniyor…

Milletvekili aday adaylığı sürecinde çok çalışacağı haberleri gelirken, toplumun her kesimi ile de istişareler içinde olacak olması memnuniyet ile karşılanıyor.

Vekil aday adayı AKSU, istişarelere gerek telefonla, gerek yüz yüze başlarken, 14 yıla yakın SİVAS'ta görev yapmış kadim dostu arkadaşı Salih AYHAN ile de çok eski yıllara binaen oluşan dostlukları olduğu için istişare edip, iyi niyet temennilerini ortaklaşa paylaşacakları yorumlanıyor.

 



Anahtar Kelimeler: ALIŞMIŞTI!