Halkımız Mutlu!

Halkımız Mutlu!

Kışın evde sayısız dizi izleyerek, dizi kahramanlarının giyim kuşamlarını akıllarına kaydedip, havaların ısınmaya başlaması ile alış veriş merkezlerine akın eden halkımız, reyonları bir arkeolog titizliği ile kazıyarak, kendine uygun elbiseleri almanın mu

 

Havaların ısınması ile alış veriş günleri de başladı. Kış boyu televizyonlarda, günlerde ve sokaklarda hemcinsleri üzerinde gördüğü elbiselerin aynısını hatta daha iyisini almak için hazır kıta bekleyen halkımızın, alış veriş merkezlerindeki mutlulukları ise görülmeye değerdi.

Gördüğü her elbiseyi bir kuyumcu titizliği ile inceleyip, üzerinde deneyen pek çok hemşehrimiz, bunların pek çoğunu alarak yaza merhaba dedi.

Alış Veriş merkezleri tıka basa insan dolarken, özellikle hacimli hemşehrilerimizin yorgun ve bitkin hallerinin yüzlerinden okunduğu gözlemlendi.

Ağır vücudu taşıyamayan ayaklarının yorgun düştüğü gözlemlenirken, alı veriş merkezlerinin sakin köşelerinde ise dinlenmeye çekildikleri görüldü.

Her gördüğünü alan ve aldıkça mutlu olan pek çok insanın, psikolojik ruh analizinin de yapılması bekleniyor.

Her şeye rağmen alış veriş reyonlarını didiklemekten harap ve bitap düşen şehrimiz insanlarının, alış veriş tutkularının günlerce, aylarca ve yıllarca hız kesmeden devam etmesi bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Halkımız Mutlu