Halkımız PAŞABAHÇE´ye Akın Etti

Halkımız PAŞABAHÇE´ye Akın Etti

Halkımızın heyecanla beklediği Paşabahçe günleri başladı. Havaların ısınması ile PAŞABAHÇE´ye akın eden SİVASLILAR´ın mutlulukları görülmeye değerdi. Sırtlarını kamelya ve ağaçlara dayayarak kilolarca et tüketin halkımızın,bu güzel günler için Allaha şükr

 

Kış boyu eve kapalı kalan, bulgurgillerden ?kısır? ile kendi kendini avutan, sair zamanlarda da üzerinden şıpır şıpır et damlayan etli pideye kendini vuran halkımızın imdadına havaların ısınması yetişti.

Havaların ısınıp sair piknik alanlarının açılması akabinde, soluğu PAŞABAHÇE´de alan pek çok zihinsel hacme ulaşan halkımızın Paşabahçe deki mutluluğu öz çekimler ile ölümsüzleşti.

Semaver, tavuk kanat ve köfteden oluşan günlük ayine başlayan halkımızın, kilolarca eti yedikten sonra kenarda köşede birkaç metre yürüyüp zayıflama moduna girmesi ise komik bulundu.

Sırtını kamelyalara, ağaçlara dayayarak kış süresince özlediği bütün et çeşitlerini açık havada tadan hemşerilerimizin, bedensel ve de zihinsel obezleşemeye doğru gittikleri gözlemlendi.

Mangalları bir ayin ritüelinde hazırlayan halkımızın, etleri harmanlamada gösterdikleri maharet de alkışlandı.Karınları iyice doyan piknik müdavimlerinin, semaver çayı eşliğinde "dünyaya nizamat verip PUTİN´in sarayını başına yıktıkları" boş sohbetleri ise zavallıca bulundu.

Risk alma, dik durma, tavır sahibi olma, hiç var olmayacak bir dünya için maddi ve manevi fedakarlık yapma, bir takım idealler için cebinden para harcama gibi ?soy? düşüncelerin ise kaç kişi tarafından düşünülüp hayata geçirildiği merak konusu.