Halkımız Salon Düğünlerine Hazır

Halkımız Salon Düğünlerine Hazır

Uzun bir kışı etli pide kısır yiyip, dizi ve maç izleyerek geçiren şehrimiz insanı hasretle yazı bekliyor. Havaların ısınmasıyla Paşabahçe'ye akın eden pek çok insanın, köfteye olan büyük aşkı gözlemlendi. Salon düğünleri içinde gün sayan halkımızın özell

 

Uzun bir kış ve yağmurlu bir bahar sonrasında, yaza giren Sivas'ta, salon düğünleri için geri sayım başladı. Kışı etli pide, kısır ve dizi sarmalında bitiren şehrimizin, havalar ısınır ısınmaz Paşabahçe mesire alan başta olmak üzere pek çok yere akın ettikleri gözlemlenirken, asıl strest atımı için salon düğünlerinin beklendiği belirtiliyor.

Kış boyu evde kapalı kalan şehrimiz insanlarının, havaların ısınması ile yaza merhaba dedikleri gözlemleniyor.

Kışı etli pide, kısır ve dizi izleyerek geçiren Sivaslı kadınların, yazı hasretle bekledikleri biliniyor.

Erkeklerin ise, hafta sonlarını bütün maçları ezberleyip yorum yaparak geçirdikleri bilinirken, buna ilaveten az biraz da siyaset konuştukları gözlemleniyor.

Düğün sezonu da sayılan yaz mevsiminde salon düğünleri yine revaçta. Piste inip terin suyun içinde kalırcasına şişeler” oynamaya aht etmiş bir cümle düğün aşinasının, ellerini havaya kaldırıp sağa sola çevirerek” deli işareti yaparak şişeler oynaması bekleniyor.