"Halkın Gönlüne Dokunan" BAŞKAN Aranıyor

Ak Parti SİVAS BELEDİYE BAŞKANI´nın kim olacağı konusunda fikri tartışmalar içerisinde. Yerel seçimlere 8 ay gibi kısa bir süre kala, halkın gönlüne dokunan, yolsuzluk ve usulsüzlüklere karışmamış bir isimin BAŞKAN olması isteniyor.

 

SPHM ÖZEL HABER

24 Haziran seçimlerinde yaşanan oy kaybının faturasını Sami AYDIN ve ekibine kesen AK PARTİLİLER, Mart ayında yapılacak yerel seçimleri kaybetme lükslerinin olmadığını dile getiriyorlar.

Mevcut Belediye Başkanı ve ekibinin görev sürelerinin bitimine aylar kala, yeni isimler üzerinde konuşan AK PARTİLİLER, proje ve dürüstlük bazlı bir adayın seçime girmesi durumunda kaybedilen oyların yeniden alınacağı görüşlerini dile getiriyorlar.

BELEDİYEDE bir metal yorgunluğu olduğu belirtilirken, bu yorgunluğun berteraf edilerek ümit aşılayan bir isimler seçime gitmenin en doğru adım olduğu vurgulanıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´ın, ? halkın gönlüne dokunun?  talimatına rağmen SİVAS´ta bunun gerçekleşmediği ve mevcut başkanın halkın gönlüne değil, her yıl yenilenen kaldırımlara dokunduğu görüşleri dile getiriliyor.



Ferhat ASLAN
17.07.2018 11:13:11
Ekip-rant ve menfaat olduğu sürece kim gelirse gelsin. Kaldı ki imar rantı ekip olarak yapıldı.

Yaşasın Rant
17.07.2018 11:17:09
Hızlı tren hafriyatı mı dersin, yoksa halkın gönlünü kazanmak mı. PARA PARA PARA

sinan korkmaz
17.07.2018 20:38:00
hırsız olmayan mütahit olmayan yetim hakkı yemeyen ve kızılırmak kenarına kendine özel imar çıkarmayan fetöcü belediye meclis üyelerini kollamayan herkes başkan olabilir