"Halkın Gönlüne Dokunan" BAŞKAN Aranıyor

Ak Parti SİVAS BELEDİYE BAŞKANI´nın kim olacağı konusunda fikri tartışmalar içerisinde. Yerel seçimlere 8 ay gibi kısa bir süre kala, halkın gönlüne dokunan, yolsuzluk ve usulsüzlüklere karışmamış bir isimin BAŞKAN olması isteniyor.

 

SPHM ÖZEL HABER

24 Haziran seçimlerinde yaşanan oy kaybının faturasını Sami AYDIN ve ekibine kesen AK PARTİLİLER, Mart ayında yapılacak yerel seçimleri kaybetme lükslerinin olmadığını dile getiriyorlar.

Mevcut Belediye Başkanı ve ekibinin görev sürelerinin bitimine aylar kala, yeni isimler üzerinde konuşan AK PARTİLİLER, proje ve dürüstlük bazlı bir adayın seçime girmesi durumunda kaybedilen oyların yeniden alınacağı görüşlerini dile getiriyorlar.

BELEDİYEDE bir metal yorgunluğu olduğu belirtilirken, bu yorgunluğun berteraf edilerek ümit aşılayan bir isimler seçime gitmenin en doğru adım olduğu vurgulanıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´ın, ? halkın gönlüne dokunun?  talimatına rağmen SİVAS´ta bunun gerçekleşmediği ve mevcut başkanın halkın gönlüne değil, her yıl yenilenen kaldırımlara dokunduğu görüşleri dile getiriliyor.