"Halkın Teveccühü Bizimle!"

Ak Parti il başkanı Hakan Aksu 31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Aksu 31 Mart yerel seçimlerinde şehrine önem veren oy kullanabilecek olanları parti mefumu gözetmeksizin sandıklara davet ederken "yerel seçimler şehirler için oldukça önem arz eder. Hizmetin en açık şekilde birebir yansıdığı Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclisi ve mahalleler için muhtarlık seçimlerinde hangi adayı destekler isek oyumuzu kullanmalıyız". 
Aksu il başkanlığını yürüttüğü Ak Partinin bu seçimlerde adayını değiştirerek Sivas için yeni dönemde 3 dönem milletvekilliği ve 24 Haziran seçimleri sonrasında Adalet Bakan yardımcısı Hilmi Bilgin ismi ile yeni dönemde Sivas Halkına hizmet edeceklerini dile getirdi.

Ak Parti İl Başkanı Hakan Aksu; "Cumhurbaşkanımız ve aynı zamanda Ak Parti Genel Başkanı milletin oyları ile seçilmiş ülkemizin yeni sistemde ilk Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan şehrimize büyük önem vermekte. Liderimiz için Sivas gerçekten çok farklı ayrı bir muhabbetle bu şehre Sivas halkına bakmaktadır. Ak Partiyi hiç bir seçimde yalnız bırakmayan ve en yoğun oy oranlarının alındığı şehir olması vesilesiyle halkımızın Bakan isteği karşılığında 17 yıllık iktidar döneminde sadece 4 yıl bu şehrin Bakanı olmadı. Neredeyse her projede şehrimizin ismi yer alırken kurumlarımız kaynaksız kalmadı. Cumhurbaşkanımız Sivas´a ve Sivas halkına olan muhabbetini yerel seçimlerinin startını şehrimizden vererek gösterirken yine ilimizi bir çok projeye dahil edileceğinin sözünü de bizati halkımıza verdi" dedi.
Aksu Belediye yönetiminin önemine dikkat çekerken en iyi hizmetin iktidar partisi yani Ak Parti yönetimi ile olacağına vurgu yaparken, "ilimiz hızla gelişmekte. Bu gelişimin hız kesmeden devamı için belediye yönetiminin iktidardan olması projelere ek kaynaklar üretilmesinde en büyük etkendir" dedi.
Belediye başkan Adayı Bilgin´in milletvekilliği ve Bakan yardımcılığı sürecinde Belediye Başkanlığı koltuğu için büyük bir kazanç olduğunun altını çizdi.
Aksu; "yerel seçimlerde Başkan adaylarımız başta olmak üzere tüm teşkilatlarımız ve Ak kadrolarımızla ulaşılmamış tek bir vatandaş kalmayacak şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz" dedi.



Anahtar Kelimeler: Halkın Teveccühü Bizimle
Yusuf Kul
27.02.2019 21:52:26
4 yıl daha seçim meçim yok. insanımız buna göre tercihte bulunsun. sonra keşke meşke demeyelim.