Tarih: 04.07.2016 03:48

Halkla İç İçe

Facebook Twitter Linked-in

 

Yıllar sonra Sivas ilk defa genç bir Vali tarafından yönetilmeye başlandı. Devletin ve Cumhurbaşkanı´nı temsilen Sivas´ta göreve başlayan ve attığı güzel ve özel adımlarla şehir kamuoyu tarafından bağırlara basılan Vali Davut GÜL, sıra dışı bir yönetici profili çizmeye devam ediyor.

Ramazanın ruhaniyetine binaen, reklamdan uzak bir tutum içinde olarak İlçelerde halk ile sade iftarlar eden Vali GÜL, sessiz çoğunluk tarafından ayakta alkışlanıyor.

Devlet ciddiyeti ve devletin dürüst kimliğini yansıtmakta da önemli bir başarı gösteren GÜL´ün, bu Devlet adamı davranışının, şehirde hakim olan ?bürokratik ve sivil oligarşiyi? de rahatsız ettiği haber merkezimize gelmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ı ve Devleti temsil eden Valilik makamının, Devlet Adabı ve Devlet Duruşu çerçevesinde yeniden şekillenmesi olumlu bulundu.

Ramazan boyunca ?ruhun mideden kalbe yükselişini yaşama uğraşı? içinde olan vatandaşlarla iç içe bulunan  Vali GÜL´ün, şehirdeki yönetim taşlarını yerinden oynatarak, vatandaş odaklı bir yapılanmayı hakim kılacağı belirtiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —