Halkla İç İçe

Halkla İç İçe

Göreve geldiği günden itibaren ?şehirdeki yerel bürokrasi? tarafından oluşturulmuş ?çalışmama üzerine kurulu düzeni ?bozma yönünde önemli gayretler ortaya koyan Vali GÜL´ü halk takdir ediyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS Valisi Davut GÜL, geldiği günden itibaren şehirde oluşmuş ?çalışmama lobisini? kırmaya devam ediyor. VALİ GÜL, göreve ilk gelir gelmez eski ve yanlış dosyalarla ?çok başarılıyız? diye Vali GÜL´ü pek çok yerel bürokratın yanıltmaya çalıştığı lakin Vali GÜL´ün buna izin vermediği kamuoyu tarafından yakinen biliniyor.

Şehirde devletin onca imkanına rağmen ?çalışmama üzerine bir düzen? kuran pek çok bürokratın bu durumuna neşter vuran Vali GÜL, ?basiretsiz? bazı yöneticilerin de yapamayacağı işleri bizzat takip edip müdahale ederek, hatta bizzat kendi uhdesine alarak devlet işleyişini sağlamaya çalışması takdir ediliyor.

Gününün büyük bir kısmını halk la iç içe geçirerek devletin babacanlığı ve şefkatini hissettirdiği biliniyor.

Milli Eğitim Müdürlüğü´nün eğitim anlamlı başarılı performans ortaya koyamamasına rağmen, sınavlarda başarılı olan öğrencileri ziyaret edip, onları ülkenin güzel geleceğine katkı vermeye teşvik etmesi ise şehir kamuoyunda çok olumlu bulundu.

Ancak şehir yöneticilerinin ise Vali GÜL´e bir proje sunmada yetersiz olup günü kurtarma yolunda pasif durdukları kamuoyu tarafından yüksek sesle dile getiriliyor.



Anahtar Kelimeler: Halkla
şahin elibol
23.10.2017 16:36:13
Sivas halkı adına şehri gerçekten önemsemesi ve çalışmalarından dolayı Sayın Valimize teşekkür ederiz

kadir şahin
25.10.2017 09:33:57
Basiretsiz kelimesini biraz açalım isterseniz.Müdür şef her neyse bir yerlere gelebilmek için çevirmedikleri fırldaklık kalmaz anlata anlata bitiremezler şu yanlış ben şunu şöyle güzel yaptım böyle yaptım diye aslında hiç bir şey yapmamıştır.Ya siyasi bir partiden nemalanmış ya sendikan nemalanmış yada ..... dokunacak oldunmu hemen gider oralara ağlarlar ama bunlara itimat etmemek ve görev verilirken liyekat esas alınmalıdır....