HAS Bir Adım Olur!

HAS Bir Adım Olur!

Siyasi hayatı sona eren Sami AYDIN´ın, şehrin ekonomik ufkuna katkı yapması bekleniyor. Örneğin NİJERYA´da bir HELVA Fabrikası açarak, şehre döviz girdisi yapmasının faydalı olacağı söyleniyor. NİJERYA´nın ikliminden dolayı helvasının güzel olduğu ve bu h

SPHM ÖZEL HABER

 Siyasi hayatı biten Eski Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın, ticari faaliyetlerine devam edeceği öngörülüyor.  Belediye Başkanlığın dönemlerinde ticari konularda üstün yetenekler kazanan AYDIN´ın bu yeteneklerini ekonomiye dahil ederek Sivas´a döviz girdisi yapacağı belirtiliyor.

Yabancı ülkelerin sunduğu cazip imkanlar ise gündemde. AYDIN´ın yabancı ülkelerde ticaret yapma olasılığının çok yüksek olduğu vurgulanıyor.

Ticaret dünyasının koşarak gittiği NİJERYA ise bunlardan birisi. AYDIN´ın Nijerya´da bir HELVA fabrikası açması gerektiği hatta olmazsa bir helva fabrikasına ortak olarak ticari zekasını burada kullanmasının faydalı olabileceği yorumları yapılıyor.

Aydın´ın böyle bir adım atarak has bir girişim icra edeceği ve elde edilecek maddi imkanların da Sivas´a kazandırılması durumunda şehrin ufkunun da açılacağı öngörülüyor.

(https://m.haberler.com/sivasli-isadamlarindan-sudan-ve-etiyopya-ya-14-haberi/)



Anahtar Kelimeler: Adım Olur