HASTANE Sivas´a LAZIM!

HASTANE Sivas´a LAZIM!

HASTANE borçlarının giderilmesi için ÜNİVERSİTE HOCALARININ her birinin 2000´er lira bağış yapmaya hazır olduklarını belirtmeleri yanı sıra ÖĞRETMENLERİN DE Nisan ayına dair EK DERS ve KURS Ücretlerini bağışlama arzusunda olduklarını beyan etmeleri ise Sİ

SPHM ÖZEL HABER

VİRÜS Salgını, sağlık sisteminin ne denli önemli olduğunu bir kez daha hatırlatırken, SİVAS´ta da bu tür felaketlere karşı güçlü bir sağlık altyapısının oluşturulması gerektiği ortaya çıkıyor.

C.ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Hastanesinin her fırsatta borçlarının olduğu kamuoyuna yansırken, hatta malzeme alımı noktasında bu borçlardan dolayı rahat hareket edilemediği biliniyor.

CORONA VİRÜS salgını nedeniyle halkta tedirginlik oluşurken, olağanüstü durumlara karşı sağlık alt yapısının da buna hazır olması gerekiyor.

ÜNİVERSİTE HASTANESİNİN borçlarının ödenip, daha işlevsel bir hale kavuşması için bir yardım kampanyasının düzenlenmesi gerektiğini ifade eden duyarlı SİVASLILLAR, bunun zeminin hazırlanarak biran önce bu yönde bir adım atılmasının elzem olduğuna vurgu yapıyorlar.

Rektör ALİM YILDIZ´dan bunun prosedürünü YÖK bağlamlı oluşturarak bu yönde bir girişim içinde olması bekleniyor.

Yapılacak bağışın her kuruşunun ÜNİVERSİTE İNTERNET ortamında ilan edilerek vatandaşın görmesinin sağlanacağı ve kısa sürede bu borçların kapatılarak, olası SALGINLA mücadelede önemli aşamalar kat edileceği belirtiliyor.

SİVAS POSTASI ile temasa geçen ÜNİVERSİTE HOCALARININ her birinin 2000´er lira bağış yapmaya hazır olduklarını belirtmeleri yanı sıra ÖĞRETMENLERİN DE Nisan ayına dair EK DERS ve KURS Ücretlerini bağışlama arzusunda olduklarını beyan etmeleri ise SİVAS adına GURUR VERİCİ olarak kabul ediliyor.



Anahtar Kelimeler: HASTANE Sivas LAZIM
Doğruya Doğru
30.03.2020 18:40:08
Hastanenin giderlerini biliyormusunuz? Giderler kalbur misali... Madem öyle Sivaslı bürokratlar maaşlarını hastanenin ödediği kişileri maliyeye aktarmakla başlasınlar