Tarih: 07.09.2016 22:33

Hastanede Yeni Dönem

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivaslılar´ın Üniversite ile ilk temas noktası olan hastane boyutunda, önemli atamalar bir biri ardına gelmeye devam ediyor. Alanında uzman başarılı Kalp Profesörü Ahmet YILMAZ´ın, Başhekimlik görevine getirilmesi başarılı bir atama olarak kamuoyunda bilindi. Göreve gelir gelmez vatandaş odaklı bir yapılanmayı benimseyen YILMAZ´ın, kısa zaman sonra hastanede önemli yenilikler yapacağı bilgisine ulaşıldı.

Cumhuriyet Üniversitesinde bir diğer önemli gelişme ise yine Tıp Fakültesinde yaşandı. Sivas´ın yetiştirdiği genç hekimlerden olan Kalp Doktoru Doç.Dr. İbrahim GÜL´ün Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığına getirilmesi çok önemli bulundu.

Kardiyoloji alanında yetkin iki isim olan YILMAZ ve GÜL´ün, şehrin sağlık sorununda yaşadığı eski hantal alışkanlıkları bertaraf etmeleri bekleniyor.

SİVAS´ın yetiştirdiği başarılı 2 kalp hekiminin, bu önemli görevleri hakkıyla yaparak, başka şehirlere hasta gönderen hastane değil de, diğer şehirlerden hasta alan hastane konumuna Tıp Fakültesini getirecekleri belirtiliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —