Hastanede Yeni Dönem

Hastanede Yeni Dönem

Cumhuriyet Üniversitesi, hastane boyutunda önemli adımlar atıyor. Tıp Fakültesi Hastanesine başhekimliğine başarılı Kalp Doktoru Prof. Ahmet YILMAZ´ın gelmesi akabinde, yine başarılı bir diğer Kalp Doktoru olan İbrahim GÜL´ün de Tıp Fakültesi Dekan Yardım

 

Sivaslılar´ın Üniversite ile ilk temas noktası olan hastane boyutunda, önemli atamalar bir biri ardına gelmeye devam ediyor. Alanında uzman başarılı Kalp Profesörü Ahmet YILMAZ´ın, Başhekimlik görevine getirilmesi başarılı bir atama olarak kamuoyunda bilindi. Göreve gelir gelmez vatandaş odaklı bir yapılanmayı benimseyen YILMAZ´ın, kısa zaman sonra hastanede önemli yenilikler yapacağı bilgisine ulaşıldı.

Cumhuriyet Üniversitesinde bir diğer önemli gelişme ise yine Tıp Fakültesinde yaşandı. Sivas´ın yetiştirdiği genç hekimlerden olan Kalp Doktoru Doç.Dr. İbrahim GÜL´ün Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığına getirilmesi çok önemli bulundu.

Kardiyoloji alanında yetkin iki isim olan YILMAZ ve GÜL´ün, şehrin sağlık sorununda yaşadığı eski hantal alışkanlıkları bertaraf etmeleri bekleniyor.

SİVAS´ın yetiştirdiği başarılı 2 kalp hekiminin, bu önemli görevleri hakkıyla yaparak, başka şehirlere hasta gönderen hastane değil de, diğer şehirlerden hasta alan hastane konumuna Tıp Fakültesini getirecekleri belirtiliyor.

 



Anahtar Kelimeler: Hastanede Yeni Dönem
M.Çakmak
9.09.2016 11:44:26
kıymetli hocamı haberlerde bile gördükçe mutlu oluyorum, sivas adına iyi şeylerin olacağını düşünerek ümitleniyorum.ve inanıyorum ki c.ü. hastanesi artık emin ellerde

ekrem yazıcı
9.09.2016 20:59:49
Hastane emin ellerde olmaz mı? Recep akkaya Sağlık Meslek yüksek okulundan Temel tıp fakültesine transfer edildi. Rektör makamına oturur oturmaz. Recep Akkaya jet hızıyla Tıpa geçirildi. Faruk kocacık döneminde skandal soruşturmalar geçiren Recep in başka hangi yetenekleri var, bu yeteneklerini Tıpta kullanacak mı acaba?

Kader
9.09.2016 21:06:27
Tıp Fakülteimizde üniversitemizde uçacak biliyoruz.Rektörümüz açıkladı: Kişilere hizmet eden değil, kurumsallaşan ve söz sahibi bir hale gelecek üniversitenin hizmet etmesi amacıyla gelir gelmez ilk hafta birçok işe başladık çalışmalar devam ediyor. İşe başlandı Fetö operasyonlarında açığa alınanları Yönetici yapmaya başlamışsınız duyduğumuza göre. Teknoloji Fakültesinden Yrd.Doç.Dr. Serdar Mercan açığa alındımıydı alındıysa nasıl aklandı,bu aklanmayı yök mü yaptı, şu an bir biriminize yönetici oldu mu? ÇOK İYİ İŞLER, takip edenler vardır herhalde

S.yelken
9.09.2016 21:09:00
İlahiyat Fakültesinde bilim, tıp, felsefe herşey öğretildiği için üniversitemiz çok şanslı---.Cumhuriyet Üniversitesi emin ellerde

Soruyormaya gerek varmı?
10.09.2016 02:39:46
Molozun zamanında şaibeli olarak sağlık hizmetleri bölüme alınan recep efendi bu mahkeme kararları ile sabit ben bunu gazetelerde boy boy çıkan manşetlerde okumuştum arkadaşlar normal bunlar molozun adamları bunlar fetö bağlantısı varmı yokmu araştırılmalı!

M.Çakmak
19.09.2016 11:43:57
anlaşılan yönetim doğru yolda, birileri hemen saldırıya geçtiğine göre... herkes beklesin ve görsün arkanıza yaslanın kahvenizi için, hastanenin nasıl daha disiplinli ve vatandaş odaklı hizmet ettiğini göreceksiniz.( PANİK YOK İŞLER YOLUNDA)