Tarih: 24.05.2015 21:31

Hastane Değil Sanki Terminal

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas'ın gözbebeği Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Faruk KOCACIK döneminde adeta yaprak dökümü yaşanmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden, Prof. Dr.İbrahim AKKURT, Prof. Dr.Mustafa GÜRELİK, Prof. Dr. Ayhan KOYUNCU,Pof. Dr. İzzet TANDOĞAN,Prof. Dr. Gökhan KÖYLÜOĞLU,Prof. Dr. Zafer KARS,Prof. Dr. Öznur ABADOĞLU,Prof. Dr. İlyas DÖKMETAŞ, Prof. Dr. Sebile DÖKMETAŞ,Prof. Dr. Hayati ÖZTÜRK,Prof. Dr. Taner ERSELCAN,Prof. Dr. Suphi MÜDERRİS,Porf. Dr. Tijen KAYA, Prof. Dr. Cengiz AYDIN,Prof. Dr. Mustafa Kemal ARICI,Prof. Dr. Haydar ERDOĞAN, Prof. Dr. Ahmet YILMAZ,Prof. Dr. Semih AYAN,Prof. Dr. Abdülkerim YILMAZ,Prof. Dr. Hakan ALAGÖZLÜ,Doç.Dr. Şinasi MANDUZ,Doç Dr. Sadettin KILIÇKAPI,Doç Dr. Nurkay KATRANCIOĞLU,Doç.Dr. Mehmet metin ŞEKER gibi daha pek çok deneyimli hekimin ayrıldığı bilgisine ulaşıldı.

Ayrıca bu isimlere ilaveten Yarımcı doçent ve doktorların da olduğu belirtilirken, Tıp Fakültesi hastanesinde bu yaprak dökümünün ne zamana kadar devam edeceği merak ediliyor.

Rektör Faruk KOCACIK, Rektör Yardımcısı Hüseyin YILMAZ gibi yönetim ekibin,n Üniversitenin sorunlarını ne oranda çözüme kavuşturduklarını kamuoyu taktirine sunuyoruz.

Sivas'ta tek CESUR YÜREK olan Sivas Postası Gazetesi kamuoyu yararına soruyor?

--Alanında uzman hocaların ayrılması Tıp Fakültesi Hastanesinde ne gibi eksiklikler doğurmuştur?

--Öğretim üyelerinin ayrılmasında ana etkenlerden biri hastanenin ekonomik durumunun kötüye götürülmesinin rolü var mıdır?

--Sıfır borçla devredilen hastanenin 70 trilyon civarında borç batağında olduğu doğru mudur?

--Geçen dönemde personelin ne kadar döner sermaye aldığı sistemde görülürken, şimdi bunun kapatıldığı doğru mudur?

--Hastanede hocaların gitmesinin Tıp Fakültesinde açtığı deneyim boşluğunun yirmi yıl da ancak giderilebileceği dillendirilmekte midir?

--Hasta yakınlarının bazı hekimlere ulaşamadıkları gerçek midir?

--Başhekimin hastane personeline hâkimiyeti var mıdır?

--Bunca kan kaybının giderilmesi gerekirken, başhemşire kadrosu açıldığı ve bunun da Nezahat DEMİRKAYA için ayarlandığı iddiaları gerçek midir?

--Bu kadroya atama yapıldığında hastanenin problemleri giderilecek midir?

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —