Tarih: 04.05.2016 21:54

Hayal ne Gerçek ne?

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas yerel siyasi hayatında ?şen bacılar? olarak bilinen Şadiye ÖZTÜRK ve Semiha EKİNCİ, vekillik hayallerine ara vermeden devam ediyorlar.

İrili ufaklı toplantı ve kadın etkinlikleri içerisinde olan bu isimlerin, dişe dokunur proje üretme sıkıntıları olduğu kamuoyunda biliniyor.

Her seçim akabinde bayan kontejyanından aday olmak için kolları sıvayan bu iki ismin, her seçimde hayal kırıklığına uğradıkları belirtiliyor.

Ak Parti Sivas teşkilatı içerisinde etkin olma girişimleri yanı sıra, ticari hayatta da beraber hareket ettikleri kamuoyunda dile getiriliyor.

Manevi durak olarak bilinen İlahiyat Fakültesi yanı başında CAFE işletmeciliği ile bilinen isimlerin, buldukları her fırsatta Genel Merkez yolunu tutmayı da ihmal etmedikleri gözlemleniyor.

Yerel siyasi arenada bu profili düşük adaylara şans tanınmazken, yine de EKİNCİ ve ÖZTÜRK´ün seçimlere asılacakları vurgulanıyor.

Şehirdeki küçük memur görevlendirmeleri ve asgari ücretle iş bulma noktasında telefon trafiğinin taraflarından olan bu iki bacının, dişe dokunur devasa projeler ile SİVAS´a ne zaman katkı sunacakları merak ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —