Hayaller Önden,Gerçek İse Peşi Sıra

Hayaller Önden,Gerçek İse Peşi Sıra

ŞEHİRDE, Devletin en üst temsilcisi olan Vali GÜL, yapılan çalışmalara felsefi derinlik katmak için elinden geleni yapıyor. 10 Bin kişilik yurt çevresinde incelemelerde bulunan GÜL´ün, orası ile ilgili ilginç çalışmaları hayata geçireceği öngörülüyor.

SPHM ÖZEL HABER

Devletin ve Cumhurbaşkanı´nın şehirdeki en üst temsilcisi olan Vali GÜL, SİVAS´ın felsefi olarak yorumlanmasını da hayata geçiren bir idareci olarak biliniyor.

Göreve gelir gelmez ?bürokratik oligarşi?yi kıran GÜL, Devletin müşfik elini de vatandaşa yöneltmesi ile takdir ediliyor.

Vali Davut GÜL´ün geçtiğimiz gün tek seferde yapılan 10 Bin kişilik yurt çevresinde incelemelerde bulunması ilginç yorumlamalara kapı araladı.

Özellikle Vali GÜL´ün sadece inşatlar ile ilgilenmediği bunun yanı sıra orasının felsefi yorumlamasını da yaptığı öngörülüyor.

Yurtlar önünden geçen FADLUM IRMAĞI´nın ıslah edilerek şehrin değerler silsilesine katılması gerektiği yönünde VALİ GÜL´ün olumlu düşünceler içerdiği bilinirken, VALİ GÜL´ün aklından geçenin de yurtlarla birlikte burada güzel bir çevresel güzellik oluşturma olduğu yönünde.

DEVLETİN en üst temsilcisi olarak, DSİ, BELEDİYE ve İL ÖZEL İDARESİ ekipmanlarını kamu yararına yönlendirme yetkisi olan Vali GÜL´ün, SİVAS´a katmaya çalıştığı felsefi yorumlama ise takdir ediliyor.

 



sinan korkmaz
30.07.2018 14:57:12
allah yardımcın olsun vali bey